Netflix are o funcție nouă. S-a inspirat de la TikTok, iar ideea este de-a dreptul genială

Data publicării:
Filme Netflix, sursa pixabay/ autor Andrés Rodríguez
Descriere foto: Filme Netflix, sursa pixabay/ autor Andrés Rodríguez

TikTok a devenit aplicația momentului, iar cei de la Netflix s-au gândit să dea un update pentru a crește numărul de utilizatori.

Atât TikTok, cât și Netflix au avut doar de câștigat de pe urma pandemiei de coronavirus. Oamenii au fost blocați în case, așa că ce au putut face în timpul liber? Un film sau un serial pe Netflix și câteva provocări de dans pe TikTok. Cei care visau să devină populari au găsit varianta cea mai simplă pe TikTok, iar cei de la Netflix și-au dat seama că pot împrumuta ideea pentru platforma lor. 


Cei de la Netflix au introdus secțiunea de „Fast Laughts”. Utilizatorii vor putea vedea exact ca pe TikTok sau Instagram Reels cele mai amuzante faze din producțiile cinematografice existente deja pe Netflix. 


„Fast laughts” este deja disponibil în țările vorbitoare de engleză, precum SUA, UK, Canada și Australia. De asemenea, posesorii de iPhone au prioritate, cu o variantă de iPhone promisă până la finalul acestui an.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retele sociale


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel