UPDATE /Aplicaţia Whatsapp a picat. Utilizatorii nu pot trimite mesaje

Data actualizării: | Data publicării:

Marți, 25 octombrie 2022, au fost raportate probleme cu aplicația Whatsapp, deținută de Meta. Milioane de utilizatori, din toată lumea, nu au mai putut trimite mesaje.

Update: Aplicața Whatsupp a devenit funcțională în România, în jurul orei 12:00. 

 

Știrea inițială:

Conform site-ului downdetector.ro, rapoartele utilizatorilor din România arată că problemele cu accesarea Whatsapp au început la ora 9:48, iar la ora 10:34, numărul reclamaţiilor se apropia de 4.700.

Utilizatorii aplicaţiei întâmpină probleme cu trimiterea mesajelor şi conectarea.

Utilizatorii nu au întâmpinat probleme doar pe aplicație, ci și pe web.whatsapp.com.

 

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie mobilă pentru mai multe platforme, pentru telefoane inteligente, cum ar fi iPhone, telefoane Android, Windows Mobile sau Blackberry. Whatsapp permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje, fotografii și alte informații și este considerată o alternativă la mesajele text sau SMS.



În luna octombrie a anului trecut, utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook.

La momentul respectiv, utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării "This site can't be reached" sau "Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet", în timp ce pe versiunea de aplicaţie mesajele nu se transmit.

Zeci de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat, atunci, că nu au putut accesa serviciile Facebook şi Instagram, notează Agerpres.

Whatsapp este aplicaţia deţinută de Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retele sociale


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel