"Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta". Cătălin Bordea, dezvăluiri neașteptate din căsnicia sa

Data publicării:

Comediantul și câștigătorul America Express, Cătălin Bordea, trăiește, de mai bine de 10 ani,  o frumoasă poveste de iubire cu soția sa, Livia. Deși pare greu de crezut, Cătălin în ciuda momentelor sale de pe scenă, are principii foarte solide atunci când vine vorba despre conceptul de relație și mai ales, de familie. Invitat într-un podcast, acesta a făcut dezvăluri din cele mai intime, despre ceea ce simte el referitor la viața în doi.

 

Îndrăgostit până peste urechi de frumoasa sa soție, Cătălin povestea cu nostalgie acum un timp, cum s-au cunoscut cei doi:

“ Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei. Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară.

Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit. Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show? și i-am cerut prietenia, că pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o”, declara Cătălin Bordea, conform Cancan.

De aici până la o relație, a fost doar un pas, cei doi fiind nedespărțiți de atunci, în 2014 căsătorindu-se într-un cadru foarte intim și neconvențional.

"Dragostea e atunci când nu mai contezi tu"

Livia este mereu prezentă în momentele lui de pe scenă, dar în spatele tuturor acelor povestiri se află, de fapt o relație extrem de sudată și suficientă pentru amândoi. Astfel, decizia cuplului de a nu avea copiii nu a fost tocmai surprinzătoare.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când contează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea. Nu, mulțumesc. Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat că mai încolo să înfiem un copil” s-a explicat Bordea, în podcast-ul lui Bobonete.

În momentul în care înșeli pe cineva îi distrugi o parte din viață

Legat sufletește și nedespărțit de soția sa, Cătălin Bordea a mărturisit în podcastul lui Alex Morar, ce ar însemna pentru el să fie înșelat:

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală.

Dacă eu îți sparg casă tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic, dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit... în afară de familie, dar eram prea mic că să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!" a declarat acesta, conform click.

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel