Cătălin Bordea, abandonat de tatăl său în autobuz. Drama prin care a trecut comediantul: „Aveam 2 ani. Cine ştie unde ajungeam”

Data publicării:

Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a povestit unul dintre momentele grele la care a fost supus, în copilărie.

Cătălin Bordea este în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, acesta fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand up de la noi din țară. Chiar dacă meseria sa este aceea de a face oamenii să râdă, viața nu i-a adus întotdeauna momente roz, în ciuda vibe-ului pozitiv pe care-l afișează mereu pe scenă, în fața publicului său. Concurentul America Express a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie, când tatăl său l-a abandonat. Nu este însă vorba despre un abandon obișnuit, ci despre unul care se putea transforma într-o adevărată tragedie. 

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne.

N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos”, potrivit impact.ro

Te poate interesa și: Cine e Bie Adam, vloggerița care se „bate” cu vedetele la America Express - Drumul Aurului: ”Singurul stâlp care mă poate domina e mama”

 

Mama comediantului a fost căsătorită de șapte ori

Se pare însă că mama comediantului nu a reușit să-și găsească fericirea nici până în ziua de astăzi. Femeia a fost căsătorită de șapte ori, însă se pare că de fiecare dată a fost vorba de o nepotrivire de caracter, spune Cătălin Bordea. Acesta nu exclude, de asemenea, ca femeia să ajungă și pentru a opta oară în fața altarului.

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea.

De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a precizat Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Citește și: ”Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile!”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată

 

Cătălin Bordea și-ar fi dorit să plece în America Express cu soția lui

Cătălin Bordea era gata să plece în aventura vieții lui alături de soția sa, Livia. Ba chiar femeia a fost cea care a venit cu propunerea și și-a dori să experimenteze la maximum tot ce oferă acest reality. Totuși, aceasta s-a răzgândit la fel de repede și și-a îndemnat soțul să aleagă un prieten, întrucât divergențele dintre cupluri au fost extrem de multe, pe parcursul celorlalte sezoane. 

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel