“Ne rămân amintirile”. Horia Brenciu, devastat de moartea tatălui său. Ce mesaj a transmis îndrăgitul artist

Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, instagram

Horia Brenciu îi duce dorul tatălui său, pe care l-a pierdut în urmă cu 7 ani. 

Horia Brenciu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucruri din viața sa. Recent, artistul a publicat o fotografie emoționantă cu tatăl său, dar și un mesaj în care a mărturisit că au trecut 7 ani de când părintele său a trecut în neființă. 

Horia Brenciu, devastat de moartea tatălui său

Horia Brenciu a recunoscut că îi duce dorul tatălui său și are momente în care ar vrea să-l sune și să stea la povești, așa cum o făceau atunci când bărbatul era în viață. 

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună și transformările ei. Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a scris Horia Brenciu pe Instagram.

Horia Brenciu și-a pierdut mama la 11 ani

Mama artistului s-a stins din viața când acesta avea doar 11 ani, iar amintirile cântărețului legate de ea sunt destul de vagi.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a povestit Horia Brenciu, potrivit VIVA!

Cum a arătat copilăria lui Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală, fiind cunoscut de o țară întreagă. Artistul este recunoscut, în primul rând, după zâmbetul său molipsitor, pe care îl are întotdeauna pe buze. În acest sens, cântărețul spune că totul are legătură cu copilăria sa, când nu a putut să fie atât de fericit pe cât și-ar fi dorit, din cauza regimului de atunci.

„I-am moștenit pe toți cei care au zâmbit vreodată. Cred că acest zâmbet este o reacție a primilor mei 18 ani de viață, din Brașov, trăiți într-un regim care te priva efectiv de toate libertățile posibile. Greutăți mari sunt și acum, iar drame se întâmplă la tot pasul. De ce le-aș mai spune oamenilor greutățile mele?! Dacă după o apariție de-a mea la un spectacol, live, pe TV sau pe internet, cineva zâmbește, misiunea mea e îndeplinită.”, a declarat Horia Brenciu potrivit viva.

„Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul „Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…”, a mai dezvăluit artistul.

Citește și: Din ce câștiga Horia Brenciu bani înainte de celebritate: „Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc...

Mihai Morar, destăinuiri tulburătoare despre diagnosticul fiicei sale: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel