Nasrin Ameri, sfatul pe care l-a primit de la Cristi Borcea, nașul ei, înainte de nuntă: "Ai mare grijă să nu...!"

Data actualizării: | Data publicării:

Nasrin Ameri a oferit mai multe informații despre nuntă, care va avea loc în luna iulie.

Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este în culmea fericirii, pentru că în mai aproximativ o lună va îmbrăca rochia de mireasă. Frumoasa vedetă, împreună cu soțul ei s-au cununat civil anul trecut, iar anul acesta organizează petrecerea grandioasă, unde invitații se vor bucura de locația de cinci stele aleasă de viitori miri și, mai exact, Palatul Snagov. Nu doar locul unde se va desfășura evenimentul este de 5 stele, ci și nașii cuplului, aceștia fiind reprezentați de Cristi Borcea și de soția sa, Valentina Pelinel.

"Este totul gata, pe 29 iulie va fi nunta, va pica într-o vineri. Totul e gata, dar nu am rochia! E făcută, însă, pe comandă, mai avem două probe și e gata. Peste câteva săptămâni e gata! În rest, cam totul este antamat, totul!", a declarat Nasrin Ameri, potrivit click!

Valentina Pelinel, ADEVĂRUL despre relația cu Cristi Borcea: "Am făcut separare de bunuri, pentru că.."

Nasrin Ameri se consultă zilnic cu nașa ei celebră

Fosta prezentatoare TV se pare că are o relație extrem de bună cu nașa ei, motiv pentru care se consultă zilnic cu aceasta. Mai mult, Valentina Pelinel este cea care o însoțește pe viitoarea mireasă și la probele regulate pe care le face pentru rochia pe care o va îmbrăca în ziua cea mare.

"Ne consultăm în fiecare zi! Hai arată-mi verighetele, hai că merg cu tine la probă! E normal să ne consultăm non-stop. O întreb: asta e bine, asta nu e bine? Dar emoții așa acum nu prea am, pentru că nu realizez. Dar stai să mă vezi în ultima seară sau înainte cu câteva zile, o să tremur din toate încheieturile!", a mai spus aceasta.

Care este cel mai prețios sfat pe care viitoarea mireasă l-a primit de la nașul ei

Nasrin Ameri nu are o relație apropiată doar cu nașa ei, ci și cu nașul Cristi Borcea. Mai mult, aceasta a dezvălui și sfatul prețios pe care l-a primit de la el, înainte de ziua cea mare. Aceasta spune că cei patru au o relație atât de deosebită, pentru că îi leagă extrem de mulți ani de prietenie.

"Nașul îmi zice: ai mare grijă, pisoaico, să nu treci pe lista de transferuri! Iar Valentina e cu mine în totul. Învățăm în fiecare zi. Eu cu soțul meu împlinim opt ani de zile, cu nașii suntem prieteni de și mai mulți ani, ne cunoaștem foarte bine și cumva preiei anumite lucruri cunoscându-te. Nu e neapărat să vină să zică: uite, îți dau un sfat!", a mai spus aceasta. 

Valentina Pelinel, despre cum i s-a schimbat viața după căsătorie: Nu este greu să fii doamna Borcea. Nu este o etichetă

Nasrin și Florin își doresc doi copii

Când vine vorba de copii, cuplul ar vrea să se limiteze la doi. Totuși, cei doi speră ca momentul acesta să aibă loc cât mai curând.

"Aoleo! Doi! Doamne ajută, primul să fie băiat și a doua fetiță! Sperăm chiar după nuntă, și dacă se poate, chiar în noaptea nunții!",  a continuat ea.

Unde își vor petrece cei doi luna de miere

Cei doi au planuri mari și pentru luna de miere, unde au luat în vizor cele mai exotice și de lux destinații. 

"Acum câteva zile am început să facem o listă cu destinații pentru luna de miere. I-am spus soțului că-mi doresc să mergem undeva unde nu o să mai mergem noi a doua oară! Un loc așa exotic, îndepărtat. Am o listă destul de lungă. Începe cu Bahamas și gata mă opresc aici.", a mai dezvăluit Nasrin.

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani”. Valentina Pelinel, copilărie dramatică: Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel