Narcisa, DEVASTATĂ de durere după ce tatăl său a decedat chiar în Duminica Floriilor: „A murit fără lumânare”

Data publicării:
Sursa foto: Narcisa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Narcisa, instagram

Narcisa trece prin momente grele. Artista și-a pierdut tatăl chiar în Duminica Floriilor.

Narcisa este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață, pe patul de spital chiar în Duminica Floriilor. Artista a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dureros în care își exprimă regretul și iubirea față de părintele său. Din nefericire, vedeta a rămas orfană de ambii părinți. 

Narcisa Moisa a rămas fără ambii părinți

Mama artistei a decedat în urmă cu 14 ani. Vedeta a rămas în grija tatălui său, care acum a plecat și el la cele sfinte, lăsând în urma lui multă durere. Narcisa le-a povestit fanilor ei despre cât de apropiată a fost de tatăl ei și cum o susținea în tot ceea ce făcea. Totodată, cântăreața i-a făcut și o promisiune celui care i-a dat viață.

„Ieri, de Florii când primeam mesaje de La mulți ani, totodata am primit si cea mai dureroasa veste, că tatăl meu nu mai este, este acum un Înger Bun in Rai, in împărăția lui Dumnezeu alături de mama mea. Tată ai murit intr-o zi Sfânta, iar tu, erai un om bun, cel mai bun suflet, mentorul meu muzical si îndrumător in aceasta viața. Tu ma iubești enorm de mult si nu exista data in care sa vorbim telefonic sau online si sa nu îmi zici ca ma iubești si ca sunt cea mai tare.

Te iubesc mult tata si o sa îmi fie dor de tine, ionut te iubește mult la fel si Davis, erai iubit de toată familia pentru sufletul tău bun, sincer si curat. Îți promit ca o sa te fac mai mândru de mine de acum înainte, o sa cant pe scena să bucur oamenii cum m-ai învățat de mic copil si ma țineai după tine, o sa lansez melodii pentru tine si toți oamenii care ma iubesc, o sa fiu "Artista lui tata" cum îți placea ție sa îmi zici, si îți promit ca la fel si copiii mei, nepoții tai o sa ducă steagul mai departe si o sa fii mândru de noi! Dumnezeu sa te ierte, tata!  #MoisaCristian”, a scris Narcisa pe rețelele de socializare, distrusă de durere.

Citește și: Marius Vizante, despre POSTUL PAȘTELUI și mersul în sala de fitness. Ce efecte au avut asupra actorului: „Le-am făcut pe amândouă, am slăbit 870 de grame în 40 de zile”

Paul Surugiu Fuego, TRADIȚII și OBICEIURI de Paști. Artistul merge cu „Udatul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel