Marius Vizante, despre POSTUL PAȘTELUI și mersul în sala de fitness. Ce efecte au avut asupra actorului: „Le-am făcut pe amândouă, am slăbit 870 de grame în 40 de zile”

Data publicării:
Sursa foto: Marius Vizante, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marius Vizante, instagram

Marius Vizante a vorbit despe Postul Paștelui și mersul la sala de fitness.

Marius Vizante a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a vorbit despre mersul la sala de fitness cu Virgil Ianțu, dar și despre  Postul Paștelui  pe care l-a ținut alături de acesta.


Marius Vizante: „Am avut și 10 kilograme în plus”

Am avut și 10 kilograme în plus decât acum. Doamne, era un banner cu mine gras, la teatru, bine că l-au dat jos. Mai nasol e că sunt și gușat, am gușă”, a comentat Vizante.

„Mergeam la sală cu Andreea Esca, în tinerețea mea. Da! Bine, mergeam la sală pentru saună, că era mișto, în primul rând. Și mergeam alături de bunul meu prieten de atunci, Virgil Ianțu, eram „frați de sânge”. El, fiind copil de preot, ține posturile. Și mi-a zis într-o zi: «Gata, „Chiorule”», suntem prea golani, prea puhavi, gata, ținem post, sport, sală, saună!”. Și am stat tot Postul Paștelui. Mă suna seara: «Jură-te pe sănătate și carieră că n-ai mâncat!». După 40 de zile, cât a ținut postul, el a slăbit 3-4 kilograme, curgeau hainele de pe el, eu ghici cât am slăbit?! 870 de grame! Făcând aceleași lucruri ca Virgil, uneori, chiar în plus. S-a dovedit clar că sala nu e de mine. Eu am «pătrățele», dar le port pe dinăuntru”, a povestit, amuzat, Marius.

Cu ce probleme a rămas Vizante în urma infectării cu COVID-19

Marius Vizante a povestit că, în urma infectării cu COVID-19, a rămas cu o problemă de sănătate. Mai exact, actorul suferă de apnee.

„În urma Covid-ului, am rămas cu un sforăit. Am ajuns să nu mă mai suport, sforăi urât de tot! M-am înscris să fac niște teste, să scap. Eu sforăi, nene! Nevastă-mea doarme cu dopuri de urechi, asta ca să nu plece din cameră”, a mărturisit actorul.

În curând, celebrul actor își va schimba prefixul. 

„Bucuria vieții acum, în preajma vârstei de 50 de ani, este faptul că pot să râd, aproape cu oricine. Reușesc să fiu deschis cu cât mai mulți. Când poți să râzi, atunci nu există nicio animozitate, e o valoare foarte mare. Cu bătrânețea devin mai empatic, nu mai ești bățos, ți se umezesc ochii mai repede”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel