Nadine s-a mutat din România. Motivul pentru care a decis să părăsească țara: „Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea”

Data actualizării: | Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine a luat o decizie îndrăzneața. Și-a luat familia și s-a mutat din țară, pentru un an. Vedeta a ales un orășel din Franța, unde oamenii trăiesc total diferit de locurile pe care aceasta le cunoaște.

Nadine a reușit recent să își finalizeze studiile. Ultimii ani i-a petrecut printre cărți, încerând să recupereze și să repare ceea ce ea consideră o greșeală a tinereții. După ce a luat BAC-ul, vedeta a decis să mai facă un pas curajos, astfel că, la 44 de ani, și-a luat familia și s-a mutat în altă țară.

Nadine a luat BAC-ul cu o notă mare. Vedeta, în vârstă de 44 de ani, se pregătește de admiterea la facultate


„M-am mutat din țară pentru un an. Singurul lucru care real ma definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile. Le protejez, le respect și fac totul ca ele sa devină realitate. La asta ma pricep! Mi am dorit sa trăiesc in America, mi am dorit diploma de liceu, iar acum mi am dorit sa locuiesc in Franța( printre altele). Pentru fiecare vis in parte am știut la ce sa renunț, ce trebuie sa invat și ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viața bună pe acest pământ. Totodata, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Nadine, prima probă a Bacalaureatului, la 44 de ani: „Orice om poate repara o bucată din viața sa”

Motivul pentru care a luat această decizie


„M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea. 

Din când în când simt nevoia să fac lucrurile altfel decât o făceam înainte și pentru asta am nevoie să creez mediul propice pentru schimbare. În cazul de față să mă trezesc vorbind o altă limbă, să mă uit în jur și să văd o altă arhitectură, iar obiceiurile vieții de zi cu zi să fie diferite. Așa simt că trăiesc, că nu mă plafonez, că sunt vie. 

Planul este ca o dată la câțiva ani să trăim o perioadă într-o altă țară/cultură/lume”, a explicat vedeta pe blogul ei. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel