Nadine a luat BAC-ul cu o notă mare. Vedeta, în vârstă de 44 de ani, se pregătește de admiterea la facultate

Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine este un exemplu pentru mulți oameni. La 44 de ani, vedeta și-a urmat visul, iar acum vrea să fie studentă la psihologie. 

Nadine și-a dorit tare mult să dea BAC-ul și iată că a reușit să promoveze acest examen cu note mari. Vedeta visează de mulți ani să fie studentă, iar acum este în culmea fericirii. Nadine vrea să fie studentă la psihologie și este un exemplu pentru mulți oameni. Chiar dacă are 44 de ani, vedeta nu a ținut cont de vârstă și a luptat pentru visul ei. 


„L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez”, a spus Nadine în exclusivitate pentru fanatik.ro.


Nadine s-a luptat mult pentru visul ei. Vedeta lucra la metrou încă de la vârsta de 14 ani, iar mediul din care provine nu a fost prea blând cu ea. 


„Din punctul meu de vedere evoluția unui om trebuie să conțină atât experiența de viață, cât și educația academică. Școala vieții trebuie să fie în perfectă armonie cu educația școlară. Una fără alta naște anomalii. Aveam o experiență de viață care mi-a făcut rost de o viață frumoasă și amintiri fabuloase, însă îmi lipsea însă acel limbaj comun cu cei din jurul meu”, a mai spus Nadine pentru sursa citată.


Nadine susține că nu a dat BAC-ul doar pentru a obține o notă mare. Aceasta a reluat liceul deoarece și-a dorit mult să merite ceea ce obține. În plus, vedeta spune că îi place mult să învețe și asta atunci când nu este obligată de către sistem. De aceea a iubit școala abia la vârsta de 40 de ani. 


„În 2003 am dat examenul de bacalaureat, după ce am absolvit un liceul cu profil Matematică–Fizică. Am picat examenul la matematică, eu având deja biletul cumpărat pentru a pleca din ţară. (…) În 2010 m-am întors în ţară, m-am căsătorit, am făcut un copil şi am realizat că nu vreau să profesez actoria pentru că nu îmi place…M-am reînscris la bac, însă am realizat că nota pe care o voi lua la bac, nu va reflecta omul care sunt azi, nivelul informaţiilor acumulate sau calitatea lor, cât nu va reflecta nici potenţialul meu academic. Nu m-am prezentat la examen şi am decis să mă reînscriu la liceu, din nou, din clasa a 9 a. Zis şi făcut”, povestește vedeta pe site-ul său.

 

Citește și: Vica Blochina este în doliu. Vedeta a pierdut o persoană dragă din viața ei /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel