Nadine se pregătește de bacalaureat, la 44 de ani: „Am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic”

Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine dă exemplu de motivație și determinare. La 44 de ani, vedeta s-a întors la școală, decisă să își ia diploma de bacalaureat. 

Fosta prezentatoare TV a decis să își reia studiile, după împlinirea vârstei de 40 de ani. Deși a mai făcut liceul o dată, Nadine a picat examenul de Bac în adolescentă. Pentru a repara greșeala tinereții, vedeta s-a hotărât să își reia studiile liceale și să își mai încerce o dată norocul la examenul de bacalaureat.

Nadine se pregătește intens pentru cele trei materii pe care le-a ales la BAC: limba română, istorie și sociologie și este hotărâtă ca apoi să dea la Facultatea de Psihologie. 

”Sunt foarte pregătită, pentru că doar asta fac- învăț. Dar am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic bac-ul, exact cu temerile adolescentului”, a dezvăluit vedeta în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv.


Mai mult, tot stresul studiului îi dă vise ciudate vedetei, care a mărturisit că îl visează constant pe Cătălin Măruță.


Am un vis obsesiv cu Măruță. Cred că sunt în al patrulea an și a trebuit să-i mărturisesc lui Apostolescu (soțul). A trebui să-i recunosc, pentru că uneori vin în bucătărie într-un anume fel și el zice: Iar l-ai visat pe Măruță!

Este jenant...N-ai idee cum este să-i explici bărbatului de ce ai un vis obsesiv cu Măruță, în care fugi prin lume, faci tunel prin grădină, ca să ieși, să fugi cu Măruță. ”, a povestit amuzată Nadine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel