Nadine, dependentă de alcool: „M-a pus în situații penibile. Aveam nevoie de câteva sticle pe zi”. Cum a scăpat artista de acest viciu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Nadine, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nadine, Instagram

Nadina și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor ei o întâmplare mai nefericită din viața sa.

Nadine și-a făcut curaj și a împărtășit pe rețelele de socializare un episod mai întunecat din viața sa. Aceasta le-a mărturisit fanilor faptul că pentru foarte mult timp a fost dependentă de alcool. Cântăreața nu se putea rezuma niciodată la un pahar de vin, ci era nevoită să consume sticle întregi. Conștientizarea a făcut-o pe aceasta să apeleze la ajutorul terapeutului, care în cele din urmă a reușit să o salveze din calea acestui „drog”.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă. De aceea, dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut - face minuni! Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală. “Ne-au” spălat creierii pentru a ne ține mereu mufați la ceva ce nu ne lasă să gândim, să simțim sau să fim noi înșine. Trebuie să luptăm pentru a ne recăpăta claritatea minții - se poate!”, a scris Nadine pe rețelele de socializare.

Nadine, MOTIVUL pentru care s-a retras din televiziune: Norocul meu a fost că am decis să las totul și să plec

 

„Alcoolul m-a pus în situații penibile”

Alcoolul i-a afectat foarte mult și viața socială artistei în acea vreme, când Nadine a sacrificat prietenii, dar a fost pusă și în contexte „penibile”, din cauza acestor băuturi. În final, aceasta se arată a fi de acord asupra consumului moderat de alcool, însă, de cele mai multe ori, toate persoanele cad pradă dependenței, susține ea.

„Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc .Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam în felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi. Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime… Am descoperit apa. Iubesc apa! Am descoperit și ceaiurile; am colecții de ceaiuri din toată lumea. Odată cu ceaiul am descoperit ceștile de toate soiurile si ceainicele. Cu apa și ceaiul am descoperit o lume mai frumoasă decât cea lăsată în viața mea de alcool. N-am crezut că mă pot distra fără alcool în sistem. Dar se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate! Bat șaua să priceapă iapa…”, a continuat aceasta.

„Oamenii vorbesc ca să nu tacă”. Nadine, exercițiu psihologic pentru a scăpa de obstacolele care ne sabotează



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel