Nadine, MOTIVUL pentru care s-a retras din televiziune: Norocul meu a fost că am decis să las totul și să plec

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Nadine, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nadine, Instagram

Nadine a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la succesul pe care i l-a adus televiziunea.

Nadine s-a bucurat de un succes foarte mare pe plan profesional încă de la vârsta fragedă de 18 ani. Acest lucru i-a adus schimbări destul de mari în viață, recunoaște ea, pentru că nu a știut ceea ce va însemna succesul și ce va presupune a fi celebru.

"A fost derutant pentru că nu aveam educație de acasă. Nu eram un om instruit pe chestiuni simple de viață. Nu știam să fac diferența dintre bine și rău, de exemplu. Nu știam să socializez, să comunic. Nu pricepeam că lucrurile pe care le fac sunt parte dintr-o construcție a ceva… a unei identități atât la nivel personal, cât și social. Am devenit extrem de vanitoasă. Credeam că sunt mai bună decât alții, credeam că merit mai mult decât alții.", a recunoscut Nadine, potrivit viva

"Norocul meu a fost că "am decis" să las totul și să plec"

Nadine consideră că faptul că s-a retras din lumina reflectoarelor etre cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. Mai mult, acest lucru a salvat-o de la a nu deveni o altă persoană, plină de ignoranță și plină de ea.

"Trecând prin asta, îmi este ușor să înțeleg cum, în politică, de exemplu, un „neica nimeni, devenit șef peste noapte, își ia acea aură de Dumnezeu pe Pământ. Foarte periculoasă combinația de vanitate, ignoranță și influență. Norocul meu a fost că "am decis" să las totul și să plec. Am pus între ghilimele "am decis" pentru că acum înțeleg că decizia s-a întâmplat într-un alt plan… Omul care eram nu ar fi fost capabil de o asemenea decizie. Nu aș fi lăsat „ciolanul ca să mă duc să mă descopăr… Am avut parte de o intervenție divină care m-a scos de pe un drum periculos.", a mai spus ea.

De ce a renunțat Nadine la televiziune

"Pentru că, deși nu trăisem transformarea de care mă bucur acum, intuiam că nu există succes. Succesul despre care vorbesc, la care fac oamenii referire, este o mascaradă. Este praf în ochi. Să am privilegiul de a mă naște pe lumea asta, să pot manifesta chestia asta pe care nimeni nu o poate explica: VIAȚĂ, iar eu să mă gudur că mi-a dat nu știu cine un premiu sau că am câștigat nu știu câți bănuți sau că m-a apreciat nu știu cine…", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel