„Mucegaiul este devastator pentru sănătate”. Dana Budeanu, acuzații dure către sistemul medical românesc

Data publicării:

Dana Budeanu a lansat o serie de acuzații dure pe rețelele de socializare, către un anumit spital din București.

Dana Budeanu a tras un nou semnal de alarmă cu privire la instituțiile medicale de la noi din țară. Vedeta a făcut publice o serie de fotografii cu nereguli din cadrul unui spital din Capitală, unde sunt internați și copii. Saloanele sunt pline de mucegai, atrage atenția Dana Budeanu, care spune că acest lucru este extrem de periculos, mai ales când vine vorba de minori. 

„Etajul 7…Fundeni… ora 13:00… din majoritatea saloanelor copiii au fost mutați la etajul 6…mucegaiul, nu știu dacă știți, este un factor la fel de devastator pentru sănătate, precum infecțiile nosocomiale… căutați și citiți că să știți să gândiți…

Toți știau? nu cred, în special cei care au acceptat să-și asocieze imaginea, în marea lor majoritate nu știau, dar, când faci un astfel de demers, mai ales când e vorba de copii, verifici…simplu!”, a scris Dana Budeanu, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Dana Budeanu critică femeile cu celulită: „Nu te mai pune în 1000 de poziții”

Dana Budeanu, atac către Ministrul Sănătății

Vedeta este extrem de dezamăgită asupra faptului că nimeni nu a luat atitudine, nimeni nu a făcut verificările necesare, luând, ulterior, și atitudine. Mai mult, aceasta a făcut și un atac subtil asupra Ministrului Sănătății, pe care-l acuză de faptul că semnează anumite lucruri, fără a ști despre ce este vorba sau fără a înțelege cum trebuie să ajute populația. În final, aceasta spune că funcțiile de genul acesta nu sunt pentru toată lumea, făcând aluzie la situația actuală.

„Din păcate, subiectul e foarte larg și lung și NIMENI nu-l dezbate…că de…

PS: firul acela atârnă, domnule Rafila și când ați fost dvs la inaugurate pentru febeu…dar sunt sigură că nu l-ați văzut, chiar sunt, așa cum n-ați citit nici cele 100 de pagini din programul național de cancer pe care l-ați semnat și pe care acum încercați să-l reparați…ministru ești dacă poți, nu dacă-ți place pentru CV”, a continuat ea.

VEZI și: Dana Budeanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță: „Voi știți unde a umblat Monica?”

Nu este prima dată când Dana Budeanu atacă pe cineva din conducere

Acum ceva timp, când greva profesorilor părea că nu se mai încheie, Dana Budeanu făcea și atunci o serie de declarații controversate. Vedeta nu a fost deloc de acord cu creșterile salariale, așa cum voiau cadrele didactice, ba chiar a lansat și un atac dur asupra președintelui Klaus Iohannis, care nu a știu să gestioneze corect situația.

„Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce, el are copii?

El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă…el nu are acest barometru. Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști.”, a mai transmis vedeta în trecut, potrivit RomâniaTV.

Citește și: Maurice Munteanu o face praf pe Dana Budeanu, după ce l-a ironizat public. Juratul „Bravo, ai stil!” a umilit-o pe vedetă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel