Dana Budeanu critică femeile cu celulită: „Nu te mai pune în 1000 de poziții”

Sursă foto: Youtube/ VERDICT DANA BUDEANU
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu vine cu declarații asupra unui subiect sensibil. Ce zice diva cu referire la femeile cu celulită.

Dana Budeanu este una dintre divele care își spun cuvântul în România. Ea este cunoscută pentru emisiunea pe care o are unde critică foarte multe comportamente și practici ale femeilor și bărbaților. De asemenea, diva se apleacă și asupra domeniilor politicii, acolo unde mai are intervenții și asupra anumitor probleme sociale de actualitate.

Femeile cu celulită

De data aceasta, diva a abordat o problemă cunsocută. Este vorba despre femeile care au celulită pe corp. De aceea, diva transmite că aceste persoane ar trebui să nu se mai ascundă de cruntul adevăr și să accepte soarta. Vedeta îndeamnă la corp natural, fără a folosi filtre sau alte metode prin care se pot ascunde imperfecțiunile .

„Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: 'Dă-mi să văd! Așa! E bine așa?' Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită.

Vezi și: Dana Budeanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță: „Voi știți unde a umblat Monica?”

În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea”, a spus Dana Budeanu, potrivit kfetele.ro

Vezi și: Dana Budeanu, nou mesaj controversat, cu privire la greva profesorilor: „Intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția”

Vezi și: Maurice Munteanu comentează ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții: „Îmi place că nu e încoțopenită”

Cei care își pun pantalonii peste slip

Cu toate acestea, diva continuă șirul de critici asupra bărbaților care pleacă de la ștrand sau de la plajă și își pun pantalonii peste slipul ud. Aceasta abordează pata umedă care se poate observa pe pantaloni după ce oamenii doresc să plece de la plajă. Cu toate că multe persoane practică acest obicei, diva nu a putut să nu lase neatinsă chestiunea aceasta.

„Dacă noi nu avem oameni la piscină, nu mai are nimeni. Băi murdarilor, ce înseamnă, mă, să pleci la piscină, să ieși din apă, să îți pui pantalonii pe slipul ud și să ieși pe stradă? Ai făcut pe tine? Ce este la spatele tău? Bă, când ai ajuns la piscină, de ce nu te duci mă să îți faci duș? (…) Ce e mă cu ăștia care vin cu ochelari transparenți și cu țeava la piscină. Unde vă scufundați? Jos e ciment, unde vă scufundați? Vezi că ai venit cu mâncarea în geantă, snițelul ăla de aseară bun”, a continuat Dana Budeanu.

Vezi și: Maurice Munteanu o face praf pe Dana Budeanu, după ce l-a ironizat public. Juratul „Bravo, ai stil!” a umilit-o pe vedetă

Vezi și: Cât continuă greva profesorilor. Carmen Harra are răspunsul: „Să vă așteptați la niște revolte care produc niște schimbări necesare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 iun 2023, 16:58 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience