Dana Budeanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță: „Voi știți unde a umblat Monica?”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Bârlădeanu și Dana Budeanu, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Monica Bârlădeanu și Dana Budeanu, instagram/ colaj foto Spectacola

Dana Budeanu a făcut declarații neașteptate, după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu este împreună cu Valeriu Gheorghiță.

S-a confirmat un nou cuplu în showbiz-ul românesc. Este vorba despre Monica Bărlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu, după ce au fost surprinși împreună într-un jacuzzi, în Bulgaria.

Dana Budeanu, reacție neașteptată după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță

La aflarea veștii că cei doi formează un cuplu, Dana Budeanu nu s-a putut abține și a comentat relația celor doi. Vedeta susține că Valeriu Gheorghiță nu se ridică la nivelul așteptărilor Monicăi Bîrlădeanu din niciun punct de vedere, astfel că relația lor nu va fi una de lungă durată. 

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el.

E ca în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți pe unde a fost Monica.

Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Monica Bîrlădeanu a ținut să clarifice relația cu Valeriu Gheorghiță

Minica Bîrlădeanu a recunoscut în fața fanilor că formează un cuplu cu Valeriu Gheorghiță. Vedeta a ținut să clarifice faptul că iubitul ei este un bărbat singur, nu însurat, așa cum s-a speculat în ultima vreme.  

„Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare.„, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

PR-ul Monicăi Bârlădeanu,  Aprilia Ivanov,  a explicat clar și răspicat faptul că Valeriu Gheorghiță este un bărbat singur, nu însurat așa cum s-a speculat și a confirmat și ea relația dintre cei doi.

„Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: ”Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?”

Dana Budeanu critică dur vedetele cu operații estetice: „Rățoi expandat, Donald Duck. De ce minți că nu ai?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel