Motivul real pentru care Mihai Bendeac a plecat fulgerător de la iUmor. Adevărul a ieșit la iveală

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram

După o lungă perioadă în care fanii nu au știut ce să creadă cu privirea la plecarea lui Mihai Bendeac din cadrul show-ului iUmor, anumite voci au ales să dezvăluie realul motiv care a dus la demisia acestuia. 

Sunt deja câteva luni de când Mihai Bendeac a dispărut fulgerător de pe micile ecrane. Dacă pe atunci, fanii erau extrem de curioși să afle de ce idolul lor nu va mai face parte de la masa juraților din cadrul emisiunii iUmor, actorul a preferat să rămână în umbră și să nu vorbească nici până în ziua de astăzi despre această plecare fulgerătoare. Totuși, în mediul online au apărut diferite speculații cu privire la demisia lui Mihai Bendeac de la Antena 1, iar cea mai recentă ar explica retragerea lui bruscă din cadrul emisiunii de umor. 

Potrivit click!, întregul conflict ar fi plecat de la o glumă. Într-una din pauzele de la filmări, Mihai Bendeac ar fi început să facă glume pe seama lui Mugur Mihăescu, susține sursa citată, în timp ce totuși era filmat. În momentul în care a realizat că echipa de filmare era cu ochii pe el, actorul i-ar fi rugat pe aceștia să șteargă înregistrarea sau, în caz contrar, va renunța la locul de muncă. Se pare însă că cei de acolo nu ar fi vrut să-i facă pe plac comediantului, de unde rezultă și lipsa lui din cadrul emisiunii de pe Antena 1.

"Atunci când și-a dat seama că a fost filmat i-a rugat frumos pe cei din echipa de filmare să nu dea acel material video pe post pentru că dacă o vor face atunci el nu va mai veni la muncă. Din păcate, acest lucru s-ar fi întâmplat și de a două zi actorul nu a mai venit la Antena 1 la filmările emisiunii și și-a trimis avocații să rezolve clauzele contractuale", au mărturisit surse apropiate echipei de filmare, potrivit sursei citate anterior. 

Te-ar putea interesa și: Mihai Bendeac, mesaj emoționant pentru mama sa: „Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie”

Mihai Bendeac a semnat cu Pro TV

Se pare că schimbările în televiziune se țin anul acesta în lanț de vedetele de la noi din țară. Spre surprinderea tuturor, după câteva luni în care a păstrat tăcerea, Mihai Bendeac avea să anunțe pe rețelele de socializare faptul că a semnat deja un nou contract cu postul concurent, Pro TV. Nu se știe momentan la cârma cărui proiect va fi actorul aici, dar cert este că el are deja câteva proiecte în desfășurare, spre deliciul fanilor care îl urmăresc îndeaproape. 

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționat. Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat acesta pentru Cancan.

Citește și: Mihai Bendeac, noul actor din serialul Clanul? George Mihăiță „dă din casă” informații inedite

 

Ce spunea în trecut, despre Pro TV

Pe vremea când încă nu se punea în discuție plecarea de la Antena 1, Mihai Bendeac nu avea prea multe lucruri bune de spus despre Pro TV. Acestea povestea în trecut despre ofertele pe care le-a mai primit pentru a se alătura acestui trust, dar pe care le-a refuzat.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel