Mihai Bendeac, mesaj emoționant pentru mama sa: „Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie”

Data publicării:

Emilia Bendeac, mama actorului Mihai Bendeac, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 24 februarie, ocazie cu care fiul său i-a transmis un mesaj emoționant. 

Mama lui Mihai Bendeac este la fel de celebră ca emisiunile, piesele de teatru și filmele actorului. În repetate rânduri, acesta a afirmat că mama sa este centru universului său, cel mai iubit om din viața sa și că nu ar putea trăi fără aceasta. 

Au scris și o carte împreună, o altă ocazie cu care cei doi și-au pus în scenă iubirea și relația extraordinară pe care o au. 


Mihai Bendeac își admiră mama enorm, și pe bună dreptate. Emilia Bendeac este genul de femeie care s-a reinventat și a pășit cu mult curaj în necunoscutele vieții. 

VEZI ȘI: Mihai Bendeac, mărturii tulburătoare despre mama sa: „Ai vrut să mă omori”

A devenit mamă extrem de tânără, la doar 20 de ani, deși i-a recunoscut actorului că inițial și-a dorit să facă avort.

Când Mihai avea 18 ani, mama sa i-a dăruit un frățior, pe Andrei. Acela a fost și momentul în care doamna Bendeac și-a dat un reset al vieții. A urmat școala de asistente și, ani mai târziu, o dată cu succesul fiului său cel mare, a intrat în afaceri, deschizând un cabinet stomatologic. 

Acum, în anul în care fiul ei cel mare împlinește 40 de ani, ea schimbă din nou macazul! Emilia Bendeac și-a luat atestatul în psihologie și urmează să-și deschidă propriul cabinet. 

De ziua sa de naștere, Mihai i-a transmis un mesaj emoționant, prin care își arată încă o dată iubirea și admirația. 


”Mama, anul ăsta nu am urare. Nu prea îmi mai plac. Anul ăsta mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI. Și, dacă nu ai fi, nici eu nu aș mai fi fost. Nu pentru că m-ai născut. Asta este de la sine înțeles. Ci pentru că aș fi mierlit până acum dacă tu… Ce puncte frumoase de suspensie! Ca și existența noastră. Mă bucur că ți-ai luat atestatul și îți deschizi cabinet de psihologie. Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie. Să nu te macine prea mult problemele oamenilor. E în zadar îndemnul. O să te macine ca dracu’. Și, de aceea, te iubesc!”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel