Mihai Bendeac, noul actor din serialul Clanul? George Mihăiță „dă din casă” informații inedite

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac și George Mihaiță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac și George Mihaiță, instagram

Actorul George Mihăiță a oferit câteva informații despre revenirea lui Mihai Bendeac în televiziune. 

Vestea că Mihai Bendeac a semnat cu Pro TV a uimit pe toată lumea. Actorul a plecat deja de câteva luni bune de la Antena 1, iar de curând le-a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare o fotografie cu logo-ul postului concurent, semn că în curând fanii vor putea să îl urmărească acolo. Acum, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să afle care va fi ecranizarea în care va fi integrat actorul de comedie. Și, pentru că foarte mulți s-au gândit că Mihai Bendeac ar putea fi noul personaj din serialul „Clanul”, actorul George Mihăiță „a dat din casă” și a dezvăluit dacă este sau nu acest lucru probabil. 

„Mihai Bendeac face foarte bine și e foarte bun pe teatru. Și regizează, și joacă. În Clanul nu-l vom vedea pe Mihai Bendeac, pentru că lui îi place să aibă construcțiile lui. Să și le creeze el. Și nu e genul de actor, a început un serial și să intre și el. El va intra, într-un serial, pe care sunt convins că și-l va scrie, îl va juca, și m-aș bucura să fiu alături de el.”, a declarat George Mihăiță, potrivit click!.

Te-ar putea interesa și: Mihai Bendeac face un film cu Micutzu: „Munca noastră și personajele acelea merită asta”

Ce spunea Mihai Bendeac în trecut, despre Pro TV

Vestea că Mihai Bendeac se alătură postului de televiziune Pro TV a stârnit extrem de multe reacții pozitive în mediul online, unde zeci de fani s-au arătat a fi nerăbdători de a-l revedea pe acesta pe micile ecrane. Totuși, chiar dacă acum este așteptat să se alăture acestui trust printr-un proiect nou, în trecut, Mihai Bendeac nu avea cuvinte de laudă la adresa Pro TV-ului. Mai mult, acesta spunea că nu se vede să lucreze aici niciodată, pentru că nu ar reuși să fie „el”, așa cum o făcea în cadrul emisiunii de umor de pe Antena 1.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și George Mihăiță din „Clanul”: „El a fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu”

Mihai Bendeac vorbea și despre intrarea în politică

Se pare însă că dacă nu ar fi revenit în televiziune, Mihai Bendeac ar fi avut și un plan B. Recent, acesta vorbea în cadrul unui interviu despre intrarea în politică.

„M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a declarat Mihai Bendeac, într-un video pe Instagram, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel