Motivul pentru care Vlăduța Lupău își dă copilul la creșă. Iair nu are nici doi ani: „Nu am ales asta pentru că nu avem ce să facem cu el acasă”

Data publicării:

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor săi cum a decurs prima zi a lui Iair în colectivitate.

Vlăduța Lupău are parte de mai multe schimbări în viața sa în prezent. Frumoasa vedetă, care a anunțat recent faptul că va deveni curând mămică pentru a doua oară, își dorește ca fiul ei, Iair, să nu fie luat pe nepregătite de frățiorul său, motiv pentru care a decis să-l dea pe cel mic la creșă. Acesta nu a împlinit încă vârstă de 2 ani, însă artista consideră că socializarea și colectivitatea este extrem de importantă pentru dezvoltarea sa. Chiar dacă prima zi nu a fost conform așteptărilor părinților săi, Vlăduța Lupău speră ca Iair să se adapteze curând ca toți ceilalți copii.

„Să le spunem cum a fost la creșă? Mai bine nu, o luăm treptat, stăm așa câte puțin, nu ne place fără mami și tati, e logic. Adaptarea cu asta vine, cu un pic de plâns, apoi cu un pic de răceli, pentru că noi suntem conștienți, am ales să facem acest lucru nu pentru că nu avem ce să facem cu Iair acasă sau că nu are cine să stea cu el, doar pentru a socializa, de a intra în colectivitate, mai ales că vine și frățiorul, să ne acomodăm puțin și o luăm așa ușor și treptat. Nu pot să vă zic foarte multe despre această zi, dar sperăm cu zilele să fim oameni normali.”, le-a transmis Vlăduța Lupău fanilor, pe Instagram.

Citește și: Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Anunțul prin care a dat vestea cea mare

Vlăduța Lupău s-a decis să le dea fanilor veste acea mare într-un moment în care sarcina artistei a fost destul de evoluată. Aceasta a făcut o ședință foto alături de soțul, dar și de primul său copil, postare la care a adunat peste 100.000 de like-uri, semn că fanii sunt extrem de fericiți pentru vestea cea mare.

„O ființă mică… o să mă strige „mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

VEZI și: Elwira, mesaj emoționant pentru Mihai Petre. Dansatorul împlinește 45 de ani: „Bărbatul vieții mele”

Vlăduța Lupău va naște în această vară

Mai mult, al doilea copil va veni pe lume la o perioadă scurtă de timp față de frățiorul său, iar artista spune că întotdeauna și-a dorit o diferență mică de vârstă între copiii săi. De asemenea, ea va urma să nască în această vară, adică o mai despart doar câteva luni de momentul fericit.

„Frățiorul lui Iair va veni la început de iulie. O să fie o diferență de un an și 11 luni între ei. Mă rugam la Dumnezeu seara și dimineața și spuneam că dacă o să mai avem un copil în viața noastră mi-ar plăcea să fie cât mai curând, ca să fie o diferență mică de vârstă între ei, că așa am crescut și eu cu fratele meu și mi se pare că ajută apropierea asta de vârstă în viața lor ca frați. M-am rugat mult și Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea și a venit rapid și cel de-al doilea copil”, a spus Vlăduța Lupău, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel