Elwira, mesaj emoționant pentru Mihai Petre. Dansatorul împlinește 45 de ani: „Bărbatul vieții mele”

Data actualizării: | Data publicării:
Elwira și Mihai Petre, sursa foto Instagram
Descriere foto: Elwira și Mihai Petre, sursa foto Instagram

Elwira Petre i-a transmis soțului său un mesaj special, cu ocazia aniversării sale.

Elwira și Mihai Petre au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar împreună au și două fetițe minunate, reușind, astfel, să formeze un tablou perfect de familie. Demonstrează cât sunt de uniți cu fiecare apariție publică pe care o au, dar și pe rețele de socializare, așa cum s-a întâmplat și de această dată, când Elwira a fost cea care i-a transmis soțului său un mesaj emoționant cu ocazia aniversării sale de 45 de ani. Totodată, femeia a distribuit și mai multe fotografii de colecție cu cei doi, unele dintre ele fiind făcute cu câțiva ani în urmă. 

„Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine să cred cum galopează timpul. Și noi tot împreună. La mulți ani, bărbatul vieții mele!”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare. 

Citește și: Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Cum și-a întâlnit Mihai Petre soția

După cum era de așteptat, pasiunea comună a fost cea care i-a unit pe cei doi și care i-a făcut să se cunoască. Ambii sunt dansatori de performanță, iar prima dată s-au cunoscut tot pe ringul de dans. Chiar dacă Mihai Petre mărturisește că nu s-a gândit deloc la acest lucru de la început, întrucât nu a fost atracție pe plan sentimental, lucrurile s-au legat între timp, iar ani mai târziu aceștia nu doar că au rămas parteneri de dans, dar și de viață.

„Nu am văzut-o (n.r. pe soția lui, Elwira) la un concurs de dans, am fost să fac o probă cu ea. Nu aveam partener niciunul dintre noi și printr-un prieten comun am aflat că în Polonia exista o fată foarte talentată, care e fix în situația mea și că ar trebui să ne întâlnim să dăm o probă și ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. La început a fost o relație profesională. (...) Nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar la început ne cam ciondăneam”, a mărturisit Mihai Petre, la Antena Stars în trecut.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”

Nu consideră că a făcut sacrificii, pentru această meserie

Chiar dacă deseori era nevoit să-și petreacă timpul în sala de repetiții, pentru a deveni cel mai bun, și nu-și putea petrece timpul în excursii și în fața blocului cu colegii săi, Mihai Petre spune că nu a privit niciodată acest lucru drept un sacrificiu, întrucât  a fost întotdeauna extrem de pasionat de dans și de tot ce ține de acest domeniu.

„A fost norocul meu, am făcut ce mi-a plăcut întotdeauna să fac. Mi-a plăcut să dansez, să împărtășesc cu oameni emoția mișcării și a muzicii și nu am simit niciodată că fac sacrificii. Poate doar puțin în liceu când nu avea cum să merg cu colegii în tabără. (...) Ei (n.r. prietenii) stăteau la joacă, eu stăteam la antrenament, dansam cu fete, aveam aparte de o atmosferă minunată”, a mai spus Mihai Petre.

VEZI și: Paula Seling, rețetă de șnițele de post. Secretele artistei pentru un preparat delicios și rapid



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel