Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine, deși câștigă 4000 de dolari pe zi: „Nu mai dau banii pe aceleași lucruri”

Data publicării:

Selly spune că s-a maturizat și că nu mai vrea să arunce banii pe haine. 

Selly se bucură de un succes uriaș în mediul online, acolo unde a adunat o comunitate impresionantă de urmăritori. Artistul și-a început activitatea pe internet de la o vârstă destul de fragedă și, ajuns la 21 de ani, acesta se bucură deja de o avere consistentă. Și, pentru că întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cântărețul a strâns până acum primul milion de euro, acesta s-a decis să le răspundă fanilor printr-un videoclip realizat pe Youtube.

„Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa”, a declarat Selly pe Youtube.

VEZI ȘI: Ce avere are Selly. Este printre cei mai bogați tineri din România

Motivul pentru care nu mai dă banii pe haine


Deși a făcut deja milionul de dolari, tânărul spune că este destul de econom, în ceea ce privește averea sa și că nu aruncă banii pe lucruri inutile, preferând să investească sumele strânse. 

”Nu știu dacă am devenit neapărat mai econom, dar cred că s-au schimbat lucrurile pe care cheltui banii. Nu mai dau banii pe aceleași lucruri. Nu cred că mai cheltui atât de mult pe haine și pe genul acesta de mofturi, mai mult pe lucruri cu adevărat utile. Știi cum e, prima dată îți satisfaci cele mai arzătoare dorințe, când dai prima dată de succes. Nu mai pun atât accent pentru că eu consider că nu ai nevoie de niște haine scumpe ca să demonstrezi valoarea cuiva. Cred că valoarea iese din alte lucruri. Mi-am dat și eu seama de treaba asta cu timpul, evident, într-un proces de maturizare și acum prefer să îmi investesc banii în chestii cu adevărat utile”; a declarat Selly la Antena Stars.

Impozit pentru câștigurile influencerilor. Ce spune Selly despre decizia ANAF: „Tot creatorul de conținut rămâne cu marea parte a banilor”

 

Cum a ajuns să câștige 4000 de dolari pe zi

Selly are doar 21 de ani și ajunge să câștige lunar sume impresionante. A început să facă vlogg-uri încă din 2011, iar ulterior, veniturile au început să îi crească mai mult decât ar fi crezut vreodată. De la 14 ani, Selly câștigă bani singur, iar sumele nu sunt deloc neglijabile. Chiar el povestea la un moment dat că primii bani pe care i-a făcut au fost 50 de dolari, iar când i-a scos de la bancomat s-a simțit cel mai fericit. „Ideea e că am început să fac primii bani din Google AdSense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. A fost un sentiment wow”, povestea el într-un vlog acum ceva timp.

Un an mai târziu, cei 200 de lei au ajuns să fie 1.000 de lei, iar în 2014, Selly a ajuns să câștige 70 de dolari pe lună, după cum o spune chiar el. „Asta se întâmpla în 2013. În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube. Acei 200 de lei s-au făcut 400, 600, 1000 de lei. Nu bani pe lună, economiile strânse. În 2014 făceam cam 70 de dolari pe lună. Atunci am făcut și prima tâmpenie din viața mea”, a mai dezvăluit el.

Cât câștigă Selly într-o singură zi din YouTube

Iată că de atunci au trecut opt ani de zile, iar acum veniturile lui Selly au ajuns la mii de dolari. În cele mai bune zile ale sale, vloggerul ajunge să încaseze chiar și 4.000 de dolari, doar din YouTube. Veniturile lui Selly nu vin însă doar de aici. Acesta mai are și câteva contracte de imagine și de asemenea, câștigă sume imense și din prestațiile pe care trupa sa 5GANG le face. De asemenea, el mai are și un magazin online de haine și a mai debutat și în actorie cu filmul ”5GANG: Un altfel de Crăciun”, care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, potrivit DC News.

Alexandra Stan, poze deocheate către tatăl lui Selly. Scandal în familia vlogger-ului: „S-a certat cu mama”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel