Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat complet la zahăr și bea doar apă alcalină: „Sevrajul a fost mai tare decât la țigări”

Data publicării:
foto: gand la gand cu theo/youtube
Descriere foto: foto: gand la gand cu theo/youtube

Răzvan Simion a făcut mai multe schimbări radicale în viața sa în ultima vreme, despre care le-a vorbit deschis și fanilor.

Răzvan Simion și-a schimbat complet stilul de viață de câțiva ani. Celebrul prezentator de la Antena 1 spune că a renunțat complet la mai multe alimente, cât și la unele vicii pe care le avea, astfel încât să devină cea mai bună versiune a sa din toate punctele de vedere. Pentru ca acest lucru să fie posibil, colegul de platou a lui Dani Oțil a apelat și la terapie de câțiva ani, lucru care l-a ajutat extrem de tare să-și dea seama ce vrea de la viață și de la viitorul său.

„Nu mănânc zahăr, beau apă alcalină, fac tot felul de terapii interesant, am descoperit-o acum pe asta cu ozonul, e super. Îmi place tare mult, plus că dacă faci doar cu pastile o perioadă, nu mai merge. M-am împăcat cu mine, iar apoi lucrurile au curs firesc. Îți redobândești controlul, ești tu stăpân. Terapia ajută dacă o fani cu oameni cu care te conectezi, pentru că am avut și terapie cu oameni cu care nu m-am conectat.”,  a declarat Răzvan Simion în cadrul podcastului realizat de Teo trandafir.

Citește și: Răzvan Simion, decizie drastică. Motivul pentru care refuză proiectele TV: „Aș dori să fiu lăsat în pace”

A renunțat la fumat după 28 de ani

Astfel, Răzvan Simion povestește cum a renunțat la unul dintre cele mai mari vicii ale sale după 28 de ani. Cu toate acestea, prezentatorul TV a dezvăluit că marea provocare a venit în momentul în care a fost nevoit să scoată zahărul din meniul său, pentru care avea cu adevărat o dependență. Tocmai din cauza faptul că nu erau zile sau nopți în care să nu pună în gură acest ingredient nociv, acesta și-a dorit să renunțe definitiv. 

„Prima dată am renunțat la fumat după 28 de ani, eu fumam mult. Motivul pentru care am renunțat la zahăr a fost că m-am îngrășat, el se depune și mâncam zahăr rafinat foarte mult. Mi-a făcut Vlăduț un tort, l-am luat și l-am băgat la frigider, am luat o lingură și m-am trezit la 3 noaptea, eram cu capul băgat în frigider mâncând tort și am zis că nu se poate, stop. Și exact cum m-am lăsat de fumat de azi pe mâine, m-am lăsat și de bule, și de zahăr, sevrajul a fost mai tare decât la țigări.”, a continuat acesta.

Citește și: Ce vreme ne așteaptă în următoarele 4 zile. Temperaturile scad radical. Busu: „E o perioadă foarte bizară, cu capricii foarte mari”

Cum se manifestă dependențele

Întrebat de Teo Trandafir dacă nu ar fi putut să mănânce zahăr doar în cantități mai reduse, fără să fie nevoit să renunțe definitv la el, Răzvan Simion a spus că în cazul său, viciile nu au cale de mijloc, putând să le claseze doar la extreme. 

„E așa în creier un bâzâit, mi-a fost cel mai greu la zahăr. La mine acolo se gătește, fac ăștia niște bunătăți, vinerea facem numai dulciuri. La mine nu exisă puțin, de mijloc, când există vorba de vicii, și atunci prefer să beau o dată la 7 luni un pahar de șampanie care mi se pare oricum grețos, după șapte luni. Nu am o problemă, poți să te faci praf, să fumezi, dar dacă mănânci ceva bun, te mușc de mână. Mi-aș face baie cu amandine.”, mai spune el.

VEZI și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel