Motivul pentru care pisica ta vrea să se urce pe laptop, în timp ce vrei să lucrezi. Ce spun specialiștii

Data publicării:

Te-a deranjat vreodată pisica ta în timp ce încercai să lucrezi de acasă? Indiferent de câte ori îi acorzi pisicii tale atenția de care are nevoie, ea ajunge mereu să se așeze pe laptop în timp ce îl folosești. Se pare că ceea ce face de fapt pisica ta are mai multă însemnătate decât crezi.

Deși pisicile pot dormi între 12 și 18 ore pe zi, simțurile lor sunt foarte atente la emoțiile și acțiunile dumneavoastră. Așadar, asta înseamnă că au un motiv atunci când își găsesc un loc confortabil chiar pe tastatura dvs.

Motivul pentru care pisica ta stă pe tine, în momentul în care lucrezi la laptop

De fiecare dată când prietenul tău blănos se așează pe laptop, deși ești foarte ocupat să lucrezi la el, ele te protejează să nu te suprasolicite. Pisicile nu pot comunica așa cum o fac oamenii. Ele au un simț al limbajului, dar nu în ceea ce privește rostirea cuvintelor cu gura. În schimb, ele folosesc zgomote mici și limbajul corpului pentru a atrage atenția stăpânilor lor. Pisica dvs. nu se culcă pe laptopul dvs. pur și simplu pentru că caută o modalitate de a vă enerva sau o modalitate de a vă atrage atenția asupra ei. Tot ceea ce își doresc este ca stăpânii lor să fie atenți să nu se supraîncarce cu stres și anxietate.

Pisicile au o capacitate înnăscută de a înțelege indicii "non-verbale"

Ele sunt atente la limbajul corpului și la expresiile faciale ale stăpânului lor. Potrivit AnimalWised, acesta este exact motivul pentru care oamenii cred că pisicile lor îi judecă - pentru că se uită mereu la oamenii lor! Se pare că, pisicile nu judecă deloc oamenii! Ele sunt mereu atente și încearcă să își dea seama cum să reacționeze la diferite persoane și circumstanțe. Pisicile știu de ce ai nevoie la "nivelurile cele mai profunde", deoarece se gândesc la nevoile tale. Deseori etichetate greșit ca fiind egoiste, pisicile sunt, de fapt, exact opusul. De fapt, felina ta blănoasă se gândește tot timpul la tine. Potrivit My Lovely Feline, pisicile se uită la stăpânii lor ca la niște figuri asemănătoare cu o mamă pentru îndrumare, confort și dragoste.

Așa că, atunci când vine vorba de a te încurca în mijlocul unui proiect stresant, "ei știu că ai nevoie de asta și în acest moment", a spus MacKinnon, potrivit yourtango.com

Dacă se schimbă ceva în starea ta de spirit, pisicile observă imediat. La fel ca și cum tu ești acolo pentru nevoile pisicii tale, ele îți vor răspunde la fel. Data viitoare când pisica ta sare pe laptopul tău, nu o da la o parte - Ea are doar grijă de cel mai bun prieten uman al său.

Citește și: O pisică a mers 1.000 de kilometrii, pentru a-și regăsi stăpâna. Unde a fost găsită felina

10 lucruri pe care le fac oamenii și pe care pisicile le urăsc, potrivit veterinarilor

Substanța din nisipul pentru litieră, vinovată de apariția cancerului? Ce au descoperit oamenii de știință



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel