Connect-R, ADEVĂRUL despre relația cu Misha, mama copilului său: Mergem toți trei

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar, Instagram/ Misha
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar, Instagram/ Misha

Connect-R a dezvăluit relația în care a rămas cu Misha, mama fetei sale.

Connect-R și Misha au pus punct relației în urmă cu câțiva ani, însă cei doi au mai fost văzuți destul de des împreună, de atunci. Motivul e reprezentat de Maya, fiica lor, explică artistul, care dezvăluie faptul că el și fosta sa parteneră se întâlnesc destul de des pentru a face diverse activități cu cea mică. De asemenea, cântărețul spune că locul cel mai potrivit în care o poate scoate pe Maya este parcul, acesta având o însemnătate foarte mare pentru un copil.

"Ieșim cu fata în parc. Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauna, mă refer la acel observator din noi..", a declarat Connect-R, potrivit playtech.ro

Connect-R nu-și dorește ca fiica lui să îi semene

Chiar dacă mulți părinți își doresc cu ardoare ca cei mici să le calce pe urme și să le semene cât mai mult cu putință, Connect-R spune că, dimpotrivă, nu-și dorește ca Maya să urmeze calea tatălui său. În acest sens, artistul dă o temă de gândire tuturor părinților, pe care îi sfătuiește să se evalueze foarte bine pe ei înșiși, înainte de a-și dori acest lucru.

"Îi place să cânte, să danseze, ca orice copil. Sper să nu mi semene. E o întrebare foarte importantă pe care trebuie să și-o pună toți părinții. În felul ăsta se pot evalua și ei pe ei înșiși. Oare mi-aș dori ca copilul să-mi semene?

Trebuie să semene cu creatorul ei. Maica Sfântului Arsenie Bocca se ruga încă de când pruncul era în pântece, exact așa – Doamne, fă-l să semene cu tine, nici cu mine, nici cu tatăl lui.", a mai spus artistul. 

Connect-R, la cuțite cu Alex Velea. De ce se dușmănesc cei doi: Am avut o frustrare. Nu mai putem avea o relație de prietenie

Cum era artistul în copilărie

Connect-R spune că nu a avut o copilărie extrem de specială, ci una firească vremurilor în care a trăit. Chiar dacă mai recunoaște faptul că uneori era pus pe năzbâtii, acesta spune că, în restul timpului, era foarte ascultător și nu cauza probleme.

"Am fost un copil normal. Am crescut cu cheia de gât. Aceeași generație, aceleași învățături, mâncăruri, obiceiuri, nimic deosebit. Eram un copil ca toți copiii, ca toți băieții. Mai făceam și câte o năzbâtâie, dar eram cuminte și acultător. Nu am fost decât un copil normal, nu unul care să aibă traume, care creeze probleme. Nu eram niciun copil introvertit.", a mai dezvăluit cântărețul.

Tocănița de cartofi, mâncarea preferată a artistului

Și, tocmai pentru că a avut o copilărie modestă, vedeta își amintește despre tocănița de cartofi ca fiind mâncarea lui preferată.

"Mâncarea preferată a fost și este tocănița de cartofi. Când m-am dus la Brenciu, la podcast, mi-au înlăcrimat ochii, atunci când mi-a făcut o surpriză și mi-a adus tocăniță.", a continuat Connect-R.

Ce visa artistul să se facă în copilărie

Chiar dacă foarte mulți artiști știau de mici că vor urma acest drum, se pare asta nu a fost și în cazul lui Connect-R. Cântărețul avea cu totul alte gânduri, credința sa fiind mai presus de orice.

"Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților.", a mai spus el.

Connect R lansează o continuare a melodiei „Vara nu dorm”: Clipul piesei chiar se încheie cu un „va urma”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel