MOTIVUL pentru care Lucian Viziru s-a întors în România: Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici

Data publicării:
Sursa foto: Lucian Viziru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lucian Viziru, instagram

Lucian Viziru a vorbit despre reîntoarcerea în Romania, dupa ce a locuit 7 ani în Germania.

Lucian Viziru, împreună cu familia sa, s-au întors recent în România. Actorul a povestit atât avantajele, cât și dezavantajele pe care le-a întâmpinat, cât a trăit în străinătate. 

„Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere. Mai ales în pandemie, când aici foştii mei colegi ieşeau de foame în stradă, acolo statul german avea grijă de noi. Plus aerul curat de acolo, plus faptul că Mihai citeşte acum şi scrie foarte bine în germană.
Mai erau şi unele aspecte mai puţin grozave. Uite, dacă voiai să faci un grătar la club, trebuia să anunţi cu şase luni înainte şi se făcea în mod organizat: cine vine, ce aduce", a povestit Lucian Viziru pentru okmagazine.

"M-au sunat de la şcoală că Mihai e violent"

Dacă în România se ocupa cu muzica și cu actoria, Lucian Viziru și-a schimbat complet profesia, cât timp a locuit în Germania. Acesta a lucrat ca antrenor de tenis, lucru pe care și l-a dorit și pentru fiul său. Chiar dacă recunoaște faptul că Mihai a avut foarte multe beneficii, pentru că a studiat în Germania, fostul actor declară totuși faptul că profesorii sunt foarte duri acolo.

„Acolo, profesorii ne trimiteau mail dacă nu scria de la linia caietului, ci cu două degete mai spre centrul caietului. Ne spuneau că nu e acceptabil acest comportament. Altădată, m-au sunat de la şcoală că Mihai e violent. Şi eu le-am spus că poate fi oricum, numai violent nu. Îi arătase unui copil o poziţie din Karate Kid, pentru că văzuse cu o seară înainte filmul, şi ei au considerat a fi o formă de violenţă. Era în pauză, nu a lovit pe nimeni, nu a atins pe nimeni, doar s-a jucat aşa în curtea şcolii”, a adăugat Ema, soția lui Lucian, pentru sursa citată.

Cu ce se ocupă Lucian Viziru acum?

Se pare că Lucian Viziru este fanul provocărilor pentru că, întors în România, acesta nu se va întoarce la viața din televiziune. Bărbatul a declarat faptul că va începe o nouă carieră în imobiliare.

"Să zicem că am devenit mai pragmatic. Şi, dacă sunt conştiincios şi mă mişc bine, pot să fac mult mai mulţi bani decât tot ce am făcut până acum din muzică şi seriale. Depinde numai de mine.", a mai adăugat Lucian Viziru. 

Citește și: Lucian Viziru, despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce medicii l-au suspectat de infarct: “A reieșit că aș fi…”

Lucian Viziru, despre conflictul pe care îl are cu Simona Gherghe, de 11 ani. De la ce a pornit totul: “M-a enervat...“

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel