Lucian Viziru, despre conflictul pe care îl are cu Simona Gherghe, de 11 ani. De la ce a pornit totul: “M-a enervat...“

Data publicării:
Lucian Viziru și Simona Gherghe, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Lucian Viziru și Simona Gherghe, sursa instagram/ colaj foto

Lucian Viziru și Simona Gherghe sunt la cuțite de mai bine de 11 ani. Actorul a povestit de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

Simona Gherghe a declara la vremea respectivă că Lucian Viziru a cerut o sumă de bani pentru a apărea în emisiunea pe care aceasta o moderează. În acel moment, actorul tocmai se despărțise de Tania Budi, iar prezentatoarea TV ar fi vrut ca artistul să vorbească despre acest subiect la ea în emisiune. 

 

“Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la “Acces Direct”. la momentul respectiv, potrivit cancan.ro

 

Lucian Viziru a mărturisit că nu ceruse bani pentru el, ci pentru trupa lui, care era formată din cinci băieți. 

“Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din cinci băieți”, a spus, atunci, și actorul.

 

După 11 ani de la acest eveniment, Lucian Viziru a declarat că nu s-a împăcat cu Simona Gherghe. Mai mult decât atât, artistul a atacat-o în continuare pe prezentatoarea TV.

“M-a enervat, dă-o d%#*u de aici… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…) Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a spus Lucian Viziru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel