Lucian Viziru, despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce medicii l-au suspectat de infarct: “A reieșit că aș fi…”

Data publicării:
Lucian Viziru, captură VIDEO YOUTUBE
Descriere foto: Lucian Viziru, captură VIDEO YOUTUBE

Lucian Viziru a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, de fapt, după ce medicii l-au suspectat de infarct.

Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital, chiar la începutul noului an, după ce a acuzat dureri în capul pieptului, care plecau pe umărul stâng. Odată ajuns la spital, medicii l-au suspectat pe actor de infarct, motiv pentru care Lucian Viziru a decis să facă mai multe investigații pentru a afla cu ce problemă de sănătate se confruntă, mai exact. Se pare că nu este vorba de un infarc, ci de miocardită. Această problemă apare din diferite cazuri, inclusiv  în urma vaccinului anti-Covid-19.

 

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii", a explicat Lucian Viziru, într-un material video, postat pe canalul său de YouTube.

 

Fanii lui Lucian Viziru au fost curioși să afle dacă această problemă a apărut în urma vaccinării anti-COVID-19. Actorul le-a mărturisit că vaccinul l-a făcut cu mai multe luni în urmă și nu crede că există vreo legătură între vaccin și boala cu care se confruntă el.

„După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2. Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai adăugat Lucian Viziru.

 

Lucian Viziru a decis să se întoarcă în România

 

Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai.


Ulterior, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se mute în Germania, acolo unde a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel