Motivul pentru care Jador nu respectă tradițiile creștine de Paște. Unde vrea s-o ducă artistul pe logodnica sa: „Să concepem un copil” / video

Data publicării:
Captură video: TikTok/Jador
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: TikTok/Jador

Jador ne-a oferit câteva detalii despre Sărbătorile Pascale și despre modul în care va petrece aceste zile sfinte.

În urmă cu ceva timp, întreaga familie a lui Jador a trecut la religia penticostală. Chiar dacă artistul nu a adoptat și el această religie, de sărbători, acesta obișnuiește să le fie alături celor care i-au dat viață, motiv pentru care nu respectă tradițiile și obiceiurile specifice creștinilor. Astfel, celebrul manelist, care spune că nu-și face niciodată planuri, ne-a mărturisit cum ar putea decurge sărbătorile din acest an pentru el.

„Părinții mei și-au schimbat religia, așa că nu mai există tradiții. Au alte tradiții. Probabil o să mergem acasă la mine, la Bacău, sau mergem la ea. Este posibil poate să mergem la Brașov, să concepem un copil”, a mărturisit Jador, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa și: Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video

Cât de sărac a fost Jador în copilărie

Faptul că Jador își dorește să petreacă toate momentele importante alături de părinții săi nu este întâmplător, întrucât cei doi s-au sacrificat extrem de mult în copilărie, pentru a-i oferi acestuia, cât și fraților săi, cele mai bune condiții de trai, care au fost oricum unele extrem de modeste și pline de lipsuri.

„Nu știu ce înseamnă urcat la cap, am încercat mereu să fiu cerebral și să nu fiu în lumea asta, a vedetelor, adică să nu mă duc în cluburi cu ei, să nu merg la petreceri, să nu fac lucrurile pe care ei le fac. Eu nu am fost niciodată la vreo petrecere de vedete, nici nu vreau să mă duc, nu vreau să-mi iau mașini scumpe, să arăt opulență, eu îmi văd de familia mea.

Eu nu aveam geamuri, trebuia să-mi ajut familia, nu aveam timp de figuri. Am stat în garsonieră până anul trecut, ca să pot să fac un business pentru familia mea, ca să vină din străinătate, erau toți plecați. Sunt unii care-ți permit să facă aroganțe, poate familiile lor sunt ok, eu am 4 frați, trebuia să-i ajut pe toți. Îmi arde mie de figuri? Eu sincer nu-mi permit nici acum să fac greșeli cu banii.”, a dezvăluit Jador, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: „Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”

A avut o singură pereche de pantofi în copilărie

Astfel, fără niciun fel de reținere, Jador a vorbit deschis despre situația financiară precară pe care familia sa a avut-o pe vremuri. Tocmai din cauza lucrurile trăite atunci, artistul spune că își dorește acum să le ofere acestora tot ce are el mai bun.

„Am o poză din clasa a șaptea în care aveam o singură pereche de pantofi, mereu aveam doar o pereche de pantofi, nu aveam haine, ne-a lipsit de multe ori mâncarea, dar aveam noroc că aveam o vacă și ne făcea mama turte cu lapte. Mergeam cu ziua, oamenii de la țară știu ce spun. Am stat la 30 de km de Bacău, nu era casă, era o casă de paie și lut, avem o cameră în care dormeam cu toți frații, mama cu tata erau în alt pat și aveam și o sobă, ciolofan în geam. Aveam animale pe care eu le creșteam. (..) Noi nu aveam fântână, de unde apă caldă? Spălatul era raritate, era lux.”, a continuat artistul. 

VEZI și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel