„Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”

Data publicării:
Jador. Captură video: YouTube/Spectacola
Descriere foto: Jador. Captură video: YouTube/Spectacola

Jador a vorbit pentru prima dată despre probleme de sănătate cu care s-a confruntat în trecut.

În urmă cu câteva luni de zile, Jador își îngrijora extrem de tare toți fanii. Acesta postase o fotografie pe rețelele de socializare de pe patul de spital, unde le spunea urmăritorilor săi pe atunci faptul că s-ar putea să nu mai urce niciodată pe scenă, acelea find ultimele zile din viața sa. Acest lucru a alarmat pe toată lumea, întrucât nimeni nu-l știa pe artist cu posibile probleme de sănătate. Cu toate acestea, timpul a trecut, iar Jador nu a mai dezvăluit niciodată despre ce a fost vorba atunci. Invitat în cadrul podcastului lui Bursucu, solistul a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit adevărul despre problemele de sănătate.

„Da (n.r. i-a fost frică de moarte), ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare, am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut, te ia prin surprindere. „Poți să mori”, cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos. „Păi da, dar e posibil să te duci”.

Am căzut jos, eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă, nici nu vreau să mai spun, să-mi amintesc. M-au ținut cam o săptămână în spital, mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva.”, a dezvăluit Jador în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: Cât de sărac a fost Jador: „Ne-a lipsit de multe ori mâncarea, hainele și spălatul era raritate”. Motivul pentru care nu afișează o viață opulentă

Medicii i-au spus că are cancer

Astfel, chiar dacă a fost o alarmă falsă, Jador spune că înainte de a face toate investigațiile, medicii îi spuneau că probabilitatea de a avea cancer este una extrem de mare. Artistul povestește cum atunci nu a avut puterea de a vorbi cu nimeni despre acest subiect sensibil, iar părinților săi le-a spus că este vorba doar despre o strategie de marketing, așa cum credeau și mulți dintre fanii săi.

„După toată experiența asta am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo. Medicii mi-au spus cu certitudine că dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă. Părinților mei nici nu le-am spus adevărul, lor le-am spus că este ceva de marketing. Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Nimeni nu știe, sora mea știa, atât. Eu dacă îi spun mamei ceva, moare.”, a mai spus Jador.

Citește și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Își admiră extrem de mult părinții

Faptul că în anumite momente și-ar fi putut pierde părinții, ambii diagnosticați la un moment dat cu cancer, l-a făcut pe Jador să-și dorească să le ofere acestora tot confortul de care au nevoie. Din acest motiv, artistul spune că mare parte din sumele câștigate erau direct virate către cei care i-au dat viață.

„Când am aflat că tata e în depresie, atunci am început să construiesc ceva pentru ei. Toți banii pe care i-am făcut, i-am dat lor ca să facă ceva. Ei sunt idolii mei, și mama, și tata, din toate punctele de vedere.”, s-a mai confesat el.

VEZI și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel