Gabriela Cristea trece prin momente dificile: „Mă simt rău fizic” Prezentatoarea a apelat la ajutorul fanilor

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul fanilor. Prezentatoarea trece prin momente dificile. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor despre perioada dificilă prin care trece. 

Gabriela Cristea trece prin momente dificile

Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre starea actuală de sănătate. Soția lui Tavi Clonda a recunoscut că se simte epuizată și cu greu mai face față extenuării. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a precizat că locul de muncă nu îi permite să aibă zile libere atunci când vrea. 

„Am niște zile foarte aglomerate. Din păcate, nu mă simt foarte bine, fizic vorbind și voiam să vă întreb de unde să-mi iau resursele, pentru că nu pot să-mi iau o zi liberă.

Un om care nu are o activitate ca cea pe care desfășor eu probabil că își ia o zi liberă, eu nu reușesc să fac asta și nu știu cum să reușesc să duc ziua asta la bun sfârșit. Stăteam acum și făceam o socoteală legată de felul în care lucrez eu în general. De cele mai mult ori nu am Paște, nu am Crăciun sau sărbătorile astea pentru care se face punte.”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea le-a cerut ajutorul fanilor

„Astăzi este o zi în care aș fi vrut să fac și eu punte și să stau acasă, dar nu și atunci vă întreb pe voi cum faceți atunci când nu puteți să faceți punte, să vă luați o zi liberă, concediu medical și care sunt resursele care vă fac să vă ridicați și să mergeți mai departe. Am nevoie, sunt într-o zi de genul acesta.
Când spun că mă simt rău, nu mă simt rău psihic că am vreo stare că am chef să stau și să nu fac nimic, ci mă simt rău fizic, nu mai am energie deloc, căci atunci când soliciți prea tare organismul, răspunde așa, adică nu-i prea place și zice că trebuie să ia o pauză, dar nu pot să iau o pauză”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost suspectată ca fiind sub influența alcoolului pe platou

În urmă cu o săptămână, Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat pe platourile de filmare sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, vedeta a făcut câteva declarații legate de „admirație”

„Astăzi o să vorbesc un pic despre admirație. Ideea acestui dialog mi-a venit de la un mesaj pe care o doamnă foarte drăguță mi l-a lăsat la una dintre postări în care îmi spunea că mă admiră pentru felul în care reușesc să le fac pe toate și că nu înțelege cum reușesc să fiu mereu aranjată și în perfectă stare.

Acum, nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine și de aia m-am gândit că ar fi bine să vorbim un pic despre grija pe care trebuie sa o aveți atunci când vă hotărâți să admirați pe cineva, pentru că se poate ca pe afară să fie vopsit gardul și pe dinăuntru leopardul. Da, este și cazul meu, pentru că nu sunt de fiecare dată super coafată, machiată și scoasă ca din cutie, ba din contră, în cele mai multe cazuri sunt cu un moț prins în cap și machiată pentru că plec la studio.

Atunci când te machiezi nu arăți ca în realitate, dar mai ales când ești nemachiat, pielea pare că e plină de pete și plină de defecte. În realitate e alta, toți suntem cam la fel, nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului sau de agresiunile vremii. Dacă mă întrebați pe mine aș vrea să stau de dimineața până seara nemachiată, cu un moț în vârful capului, să grădinăresc, să mă ocup de pasiunile mele, dar așa în stare naturală, nu cu toate artificiile”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel