Valentina Pelinel, drama care i-a marcat viața. Tatăl vedetei a murit când aceasta era adolescentă: „A fost un moment crucial. M-a afectat teribil”

Data publicării:

Valentina Pelinel pare a avea viața perfectă. O căsnicie fericită, copiii veseli pe lângă ea, iar ea mereu zâmbăreață. Puțini știu însă câtă durere a îndurat fostul model. 

Valentina Pelinel a avut o adolescență dramatică. Șia pierdut tatăl devreme, s-a luptat cu problemele financiare și chiar a renunțat la școală, pentru o perioadă, pentru a se putea concentra pe muncă. 

Într-un interviu pentru Viva, soția lui Cristi Borcea vorbește despre momentul crucial din viața ei, când, adolescentă fiind, și-a pierdut tatăl. Tragedia i-a curmat brusc copilăria, iar vedeta a fost nevoită să se mobilizeze și să învețe să se descurce în viață. 

„Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare. Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință”, a declarat Valentina Pelinel pentru Viva. 

 

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani”. Valentina Pelinel, copilărie dramatică: Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani

Valentina Pelinel a fost invitată în podcastul găzduit de Ameri Nasrin, de pe YouTube, unde a vorbit despre copilăria ei și despre drama care i-a marcat adolescența. Soția lui Cristi Borcea și-a pierdut tatăl când avea doar 15 ani și a fost nevoită să renunțe la studii pentru a munci. 

”Tata știa că visam să devin manechin și râdea de mine. Era un om cum spunem noi românii, de caterincă. Râdeam, ne distram, jucam cărți, ne trișam unul pe altul. Jucam remi, puneam pariuri la televizor, ne uitam la concursuri de mașini, de toate.
Nici mama, nici tata, nu m-au luat în serios. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui, chiar când ar fi fost ziua lui, atunci am câștigat concursul. Zi pe care nu a mai apucat-o. De acolo a început să mi se schimbe viața. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. Dumnezeu mi-a trimis ceva imediat, să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să ajung manechin”, a povestit Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Valentina Pelinel a renunțat la școală pentru a lucra ca model

Celebrul model a renunțat la studii pentru a intra în lumea modei. Deși nu i-a fost ușor, ulterior, ea s-a înscris din nou la studii, în America, unde a trebuit să facă cinci ani de liceu.


„Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată.
Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing de la Facultatea din Cornwell”, a mai spus Valentina Pelinel, care a mai dezvăluit şi care au fost primii bani câştigaţi la New York.

Valentina Pelinel: Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile acumulate

 


„Mi-au prezentat un apartament și le-am spus, știți, mie trebuie să-mi avansați 500 de dolari pe săptămână, pentru că trebuie să trimit și bani la mama acasă, trebuie să mă și îmbrac, să mănânc și așa stau lucrurile. Altfel nu pot să rămân aici.

Și au fost de acord, am semnat un contract, au investit în primii ani foarte mulți bani în mine pentru că îmi ofereau un apartament, acești 500 de dolari pe săptămână. Aveam nevoie să merg la dentist că dantura mea era praf, aveam coșuri pe față, a trebuit să mă trimită la dermatolog. Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile acumulate”, a mai declarat soţia lui Cristi Borcea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel