Motivul pentru care bonele fug din casa lui Liviu Vârciu: „Dacă nu dorm cu mine, trebuie să le schimb”

Data publicării:

Liviu Vârciu a decis să renunțe definitiv la ajutorul bonelor, în creșterea copiilor. 

Liviu Vârciu a ținut să clarifice un subiect destul de discutat în ultima vreme în spațiul online: motivul pentru care bonele copiilor aleg să plece din casa prezentatorului foarte rapid. În acest sens, îndrăgitul om de televiziune spune că nu înțelege pe deplin situația pentru care acestea „fug”, însă, pe de altă parte, consideră că femeile nu reușesc să treacă testul.

„Sunt surprins că se discută acest subiect foarte interesant, adică despre bona mea, tocmai de asta vreau să clarific această situație. Am văzut un articol în presă despre faptul că schimb bonele. Nu trec testul!”, a declarat Liviu Vârciu potrivit spynews.

Motivul pentru care au „fugit” bonele din casa lui Liviu Vârciu

În stilul său caracteristic, Liviu Vârciu a făcut și o glumă care ar putea justifica această fugă misterioasă a bonelor. Totuși, atât el, cât și partenera sa de viață sunt curioși să afle motivul real pentru care se întâmplă acest lucru.

„Dacă nu dorm cu mine, trebuie să schimb bonele... Lăsând gluma la o parte. Am avut ghinion, pentru că noi am luat bonele din Chișinău și nu știu ce se întâmplă acolo, dar cum își făceau banii pe o lună fugeau și nu se mai întorceau. Pur și simplu, au fugit! Nu știu ce le-am făcut eu sau doamna mea în casă, poate Anda știe mai bine de ce au fugit bonele din casă”, a mai adăugat acesta.

VEZI și: Omleta specială a lui Liviu Vârciu. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple

 

Prezentatorul renunță la bone

Chiar dacă pleacă după câteva luni, Liviu Vârciu spune că s-a întâlnit și cu situația în care femeile să-și dorească să se reîntoarcă la acesta, ceea ce nu mai este posibil, spune el. Mai mult, acesta a luat deja și o decizie drastică. Prezentatorul se gândește serios să renunțe la orice ajutor de acest gen și să se ocupe chiar el de copii, cât partenera sa de viață este plecată de acasă. 

„Cred că aveau un target să își facă 2-3 lei, să își schimbe acoperișul la casă. O bonă a stat două luni, cred că avea nevoie de mai mulți bani și după a plecat. Acum este a treia, chiar a patra... Au început să sune primele, cred că au cheltuit banii și acum sună ca să se întoarcă, ceea ce nu se mai poate, pentru că eu cred că ne oprim cu bonele. Eu o să îmi termin filmările și pot să stau eu cu copiii, atât timp cât Anda e plecată”, a precizat prezentatorul TV.

Liviu Vârciu, revoltat din cauza facturile uriașe: „Mi-au venit gazele 55 de milioane”. Ce decizie a luat prezentatotul TV pentru a economisi bani

 

Cum se înțelege Carmina cu iubita lui Liviu Vârciu

Carmina spune că divorțul dintre Liviu Vârciu și mama sa nu a afectat-o nicio clipă, întrucât cei doi și-au focusat toată atenția asupra ei. Mai mult, aceasta spune că nu se raportează nicio clipă la Anda ca la o mamă vitregă.

Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt.


Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel