Motivul pentru care Andreea Tonciu nu scoate niciodată bani din bancomat: „Mie îmi place cash-ul. Mă cert cu soțul meu tot timpul”

Data actualizării: | Data publicării:

 Andreea Tonciu a făcut publice mai multe detalii neștiute din viața sa personală.

Andreea Tonciu nu a avut niciodată vreo reținere de la a recunoaște că adoră luxul și opulența, lucruri pe care le are din plin în viața sa. Totuși, chiar dacă cardurile sunt mereu pline, aceasta mărturisește că preferă metodele de plată tradiționale, adică pe cele cash. Cu toate acestea, bruneta nu reușește mereu să să bucure de acest „confort”, întrucât chiar ea explică motivul pentru care nu scoate singură bani din bancă.

„Eu nu știu niciodată câți bani am, sunt foarte împrăștiată. Eu am cont în bancă, nu am card, dar am cardul soțului. Mă cert cu el tot timpul că nu știu să scot bani de la bancomat, mi-e frică să scot, dacă-mi dă unul în cap? Am impresia că mă urmărește cineva. Mie îmi place cash-ul, să am eu cash. La carduri uit pin-urile.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Andreea Tonciu, despre infidelitatea tatălui său: „Toată viața lui a călcat strâmb. Mama l-a prins și m-a sunat plângând”

Cum își împarte atribuțiile cu soțul său

Când vine vorba de atribuțiile pe care ea și soțul său le au în locuință, bruneta spune că partenerul său de viață este dator să se ocupe doar de bani, fără a face orice altă treabă casnică. Astfel, în ciuda imaginii de divă pe care o arată mereu în momentul în care pășește în spațiul public, Andreea Tonciu spune că se ocupă de toate atribuțiile zilnice, inclusiv de cumpărături, gătit și de curățenie. 

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Cum arată o zi din viața Andreei Tonciu

Astfel, zilele Andreei Tonciu încep mereu de dimineață, când bruneta trebuie să-și ducă fetița la școală. Apoi, aceasta se întoarce pentru a-și începe ziua, de fiecare dată având alte atribuții de bifat, multe dintre ele făcând parte din gama „obligațiilor” tipice pentru orice soție.

„Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00.

El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă.”, a continuat bruneta.

Citește și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel