Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față. Motivul incredibil pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu: „Discuția era destul de aprinsă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a dezvăluit în mediul online motivul incredibil pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. Prezentatoare TV este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii diferite momente din viața ei. Astfel că, recent, într-un videoclip publicat pe pagina ei de Facebook, Cristina Șișcanu a dezvăluit care a fost motivul pentru care l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul.

Motivul pentru care Cristina Șișcanu a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu

Cu toate că trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste, ca în orice cuplu mai apar și neînțelegeri, dar de fiecare dată cei doi reușesc să le depășească. Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor ei că la un moment dat s-a certat atât de tare cu soțul ei încât i-a spus că vrea să divorțeze de el. Motivul este unul incredibil, deoarece la mijloc era salcia din curtea lor.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie superbă”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

„Discuția era destul de aprinsă pentru că era un inconvenient”

Se pare că rădăcinile salciei s-au întins pe o suprafață mare și au deteriorat pavelele din curte. Mădălin Ionescu a decis atunci să scoată salcia și să o planteze pe malul unui râu, însă soția sa s-a opus acestei decizii. Mai mult, ea l-a amenințat că divorțează. Cu toate acestea, cei doi au ajuns până la urmă la o soluție care să-i mulțumească pe amândoi, au înlocuit pavelele și au păstrat în același timp și salcia.

„De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este. Eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. Am zis că nu, sub nicio formă eu nu voiam să renunțăm la salcie.

Discuția era destul de aprinsă pentru că era un inconvenient, nu că lui Mădălin nu-i plăcea Salcia. Este superbă salcia, o iubim. Și atunci am zis «Divorțez dacă scoți salcia (n.r. râde)». Mi-a ieșit pe gură această frază. I-am spus să găsească o soluție astfel încât să fie bine pentru ambele părți”, a mai mărturisit Cristina Șișcanu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: „Îi dau în judecată”. Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit în colet: „Nu cred așa ceva, sunt niște chinezării”

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru ce a postat pe Internet: „Tot dau din gură. M-am săturat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel