„Îi dau în judecată”. Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit în colet: „Nu cred așa ceva, sunt niște chinezării”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a dat comandă de un colet surpriză pe internet. Ulterior, vedeta s-a decis să meargă la poliție pentru a-și putea recupera banii.

Cristina Șișcanu a vrut să dea o comandă online, însă nu știa ce se va afla în colet, pentru că produsele erau surpriză. A zis să încerce, însă când să finalizeze comanda prețul pe care trebuia să-l plătească de 168 de lei s-a transformat în 408 lei.

„Mie îmi e frică să deschid. Cred că m-am lăsat influențată de niște chestii de pe net. Sunt niște colete surpriză. Dacă am pierdut banii asta este, nu am ce să fac. Îți vine un colet surpriză, care costa 168 de lei, dar clar primeai ceva cu valoare mult mai mare. Mi s-a părut ceva foarte ingenios. Sunt niște gadgeturi care mai pot fi vândute decât așa, colet surpriză. Eu nu știu ce se află aici. Am pierdut banii, am plătit, nu e reclamă.

Când să fac plata, m-a întrebat dacă vreau să se upgradeze ce e în colet și eu am zis că da, iar brusc mi-a apărut acolo 408 lei. Mă gândeam că mamă ce o să vină. În filmul ăla de promovare arăta cum o femeie a comandat așa ceva și i-a venit un computer. Și dacă e un lingou de aur aici, ce faci? Este atât de ușor. Auziți oameni buni, eu vă jur, habar n-am ce se află în coletul ăsta pe care am dat 408 lei, deci o grămadă de bani nu știu ce m-a apucat”, a spus Cristina Șișcanu într-o postare făcută pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Cât de dureroasă este epilarea definitivă. Andreea Tudorache: „Foarte mult contează acest lucru, e vital” / VIDEO 

Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit, de fapt, în colet

Când a deschis coletul, vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută. Deși a plătit mai bine de 400 de lei pe colet, produsele s-au dovedit în final a fi niște chinezării.

„Mamă, nu cred așa ceva. Voi vă dați seama ce minciună? Am zis eu că sunt ceva gadgeturi. Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei. Îi dăm în judecată pe ăștia? Vă dați seama ce țeapă mi-am luat? Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă și au zis că sunt niște gadgeturi. Au aruncat niște chestii așa aici.

Ei spuneau în reclamă că-s chestii care provin de pe Amazon, dar noi avem firma care a expediat. În reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Voi vă dați seama ce prostii am primit aici? Nici nu vreau să le deschid. Când o să le vadă Petra o să se amuze. Ce ne facem, îi dăm în judecată?”, a mai precizat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu s-a decis să meargă la poliție

În urma țepei de pe internet, cunoscuta prezentatoare TV s-a decis să meargă la poliție pentru a-și putea recupera banii.

„În 48 de ore trebuie să rezolv. Trebuie să merg la poliție să expun cazul și să obțin o ordonanță cu care să merg la firma de curierat și să o depun acolo și în felul acesta să stopez procesare plății către firma care a efectuat această escrocherie. Asta ar fi procedura. Nu trebuie să depășească 48 de ore”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip postat pe contul său de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț în privința fiului lor: „Mi-a zis: «Tu nu-l crești pe Maxim». Am simțit că mi-l ia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel