Monica Tatoiu, la un pas să-și piardă viața, în vacanță: „S-a rupt barca de ancoră și era să murim”

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Tatoiu a dezvăluit care este locația de vis pe care o vizitează anual. 

Monica Tatoiu este o adevărată împătimită a vacanțelor și a destinațiilor cât mai exotice. Faptul că până acum, aceasta a străbătut lumea în lung și în larg, a determinat-o să-și aleagă și o destinație favorită, unde să se întoarcă anual. Este vorba de Guadelupa, de unde vedeta și soțul ei nu au lipsit în ultimii 16 ani. Astfel, cei doi și-au format deja o tradiție de a se reîntoarce în Caraibe, în fiecare lună noiembrie. Mai mult, aceștia nu schimbă niciodată nici camera în care se cazează, lucru care i-a făcut să beneficieze și de o reducere considerabilă.

„Luni plec pentru o lună din țară, în Guadelupa, în Caraibe. E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni. E o comunitate acolo care mă face să mă simt ca acasă, ne cunoaștem de la piață. Dormim în aceeași cameră de16 ani, într-o vilă.

Avem prieteni și pentru că mergem în fiecare an beneficiem de un regim special de plată, de o reducere de 25 la sută. Mă atrage cultura mâncării. Acolo există o combinație între francezi, și o comunitate mare de indieni care au adus o componentă specială, mâncarea creolă, cu influențe indiene și franceze care e extraordinară.

Orezul vine pe filieră indiană, e pregătit cu toate esențele. Ei fac Colombo, un fel de sos care amintește de cele indiene, dar nu e atât de iute, și e foarte parfumat. Eu fac și acasă. Acolo au tot felul de rădăcini, Colombo e mâncarea lor tradițională. Au și languste, dar se pun la grătar și se mănâncă cu tot felul de sosuri. Astea fac diferența. Dimineața la 6 cumpărăm pește proaspăt din piață. Îl prepar eu cu sosul meu și prietenii, avem un grătar la vila unde stăm. Eu gătesc acolo, chiar îmi face plăcere”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit playtech.

VEZI și: Monica Tatoiu, planuri de înmormântare. Vedeta nu mai vrea să fie incinerată: „Este o încălcare a credinței în care am fost botezată”

 

„Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim”

Vedeta respectă un adevărat ritual, când merge în vacanță, de la care nu se abate niciodată. Rutina începe de la prima oră a dimineții, Monica Tatoiu fiind în picioare de la ora 5. Chiar dacă anul trecut cei doi au trecut printr-un eveniment grav, când erau să-și piardă viața, asta nu i-a făcut să renunțe complet la ceea ce le place cel mai mult.

„Plecăm cu trei valize fiecare după noi, într-una e echipamentul pentru scufundări. Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim, sunt curenți foarte puternici. Mă scol pe la 4-5 dimineața, îmi fac cafeaua și aștept ca la 6 să răsară soarele.

Apoi mă duc și fac o baie, vin acasă, pregătesc micul dejun. Au un ananas special, atât de dulce și bun. În fiecare an mergem cu alți prieteni, îmi place să văd bucuria prin ochii unor oameni care se întâlnesc cu locurile pentru prima oară.

Insula e un paradis. Au o rezervație naturală bogată, închiriem o barcă și mergem. Fauna și flora sunt spectaculoase. Acolo ne întâlnim cu rechinii somnoroși, pisici de mare, broaște țestoase care-ți umblă pe la picioare în apă”, a mai povestit aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel