Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Data publicării:
Monica Tatoiu, Captură video Prima TV
Descriere foto: Monica Tatoiu, Captură video Prima TV

Monica Tatoiu este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva zile. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, și chiar a mărturisit că înmormântarea va fi una simplă, și că nu are de gând să facă pomeni sau priveghi.

Nemachiată și profund marcată de moartea mamei, Monica Tatoiu a fost prezentă în studioul Exclusiv VIP și, cu lacrimi în ochi, a povestit despre sentimentele pe care le încearcă după moartea mamei. 

“Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocația mamei a fost de călugăriță. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viața are nuanțe. Mama nu a avut o viață foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament”, a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.
Bunica l-a căsătorit pe tatăl Monicăi Tatoiu forțat cu mama ei. “Nu a fost iubire, nu se cunoșteau, a fost totul aranjat. Erau din lumi diferite. Tata era prima generație de încălțați, mama era atentă la tot, îl corecta continuu. Mama nu a fost fericită”, i-a mărturisit Monica Tatoiu lui Cristi Brancu.

 

Fără priveghi și pomană. Monica Tatoiu a refuzat să își înmormânteze mama după tradițiile creștine: „A spus că ea nu mai calcă în biserică”

 

Mama Monicăi Tatoiu avea 89 de ani, iar în ultimii ani a trăit o suferință continuă, din cauza problemelor de sănătate. În ultimă instanță, vedeta a decis să o ducă pe aceasta la spital, unde a intrat în operație. Din nefericire, corpul ei a cedat.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă.

Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit playtech.


Fără pomeni li priveghi


Monica Tatoiu a dezvăluit că nu are de gând să organizeze priveghi și pomeni pentru mama sa. Motivul ar fi relația pe care mama ei o avea cu biserica. Deși era extrem de credincioasă, femeia nu a mai călcat în Biserică de 30 de ani. 

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital. Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea”, a mai spus femeia de afaceri pentru sursa citată.

Momentul care a îndepărtat-o de biserică


Femeia de afaceri a povestit un moment greu din viața mamei sale, în care, în timp ce se preocupa de parastasul soțului ei, a fost martora unei adevărate tragedii. Ea spune că modul în care preoții au gestionat situația a făcut-o să se îndepărteze de Biserică.


„Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau. Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru”, a mai povestit Monica Tatoiu.

 

„ÎȚi multumesc că ai avut răbdare cu rătăcirile mele și prin rugaciunile tale m-ai scos din mlastină”

 

În urmă cu un an, Monica Tatoiu posta, pe rețelele de socializare, o imagine cu familia sa, prin care îi ura „La mulți ani” mamei sale.

 

„Poza de acum 40 de ani. Intransigenta ,desteapta,consecventa.TREI lucruri am invatat de la tine : Credinta in Dumnezeu este "vaccinul" impotriva Raului ,Dragostea de Romania si Credinta este "vaccinul" impotriva ratacirii in pustiu, Familia,Dragostea de Romania si Credinta este calea spre emancipare spirituala.Lacrimi durere,frustrari sunt incercari prea usoare comparativ cu bucuria pe care o voi castiga la final.Am gasit calea ta tarziu.Iti multumesc ca ai avut rabdare cu ratacirile mele si prin rugaciunile tale m-ai scos din mlastina.Te iubesc Mama.”, a fost mesajul femeii de afaceri. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel