Monica Tatoiu, planuri de înmormântare. Vedeta nu mai vrea să fie incinerată: „Este o încălcare a credinței în care am fost botezată”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Tatoiu, Captură video Prima TV
Descriere foto: Monica Tatoiu, Captură video Prima TV

Monica Tatoiu a început să se gândească serios la ce se va întâmpla cu ea după moarte, în condițiile în care și0a înmormântat recent mama. 

Monica Tatoiu declara, în trecut, că ar vrea să fie incinerată după ce va muri. Acum, femeia de afaceri spune că și-a schimbat complet mentalitatea, după ce a stat de vorbă cu niște persoane înțelepte. Motivul pentru care s-ar răzgândi, spune ea, are legătură cu fiul ei, pe care nu ar vrea să-l supună unor pedepse divine, prin încălcarea regulilor bisericești. 

Vedeta a ajuns la această concluzie după ce a aflat mai multe despre tradițiile bisericești, și spune că oricât de oripilată este de gândul că trupul ei va ajunge în pământ, este dispusă să facă asta pentru a-și proteja fiul.

Monica Tatoiu spune că își dorește o înmormântare conform tradiției și religiei. 

”Am vorbit cu oameni mai înțelepți decât mine. Incinerarea este o încălcare a credinței în care am fost botezată. Nu pot să încalc un contract fără penalități. Pe care le va plăti puiul meu. Nu avem voie să fim egoiști pe spinarea urmașilor noștri. Oricât de oripilată sunt că o să mă mănânce viermii. Asta-i religia mea și de perpetuarea ei depinde viitorul spiritual al puiului meu”, a declarat Monica Tatoiu, conform Ciao.ro. 


Fără priveghi și pomană. Monica Tatoiu refuză să își înmormânteze mama după tradițiile creștine: „A spus că ea nu mai calcă în biserică”

Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Monica Tatoiu este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, și chiar a mărturisit că înmormântarea va fi una simplă, și că nu are de gând să facă pomeni sau priveghi.

Nemachiată și profund marcată de moartea mamei, Monica Tatoiu a fost prezentă în studioul Exclusiv VIP și, cu lacrimi în ochi, a povestit despre sentimentele pe care le încearcă după moartea mamei. 

“Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocația mamei a fost de călugăriță. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viața are nuanțe. Mama nu a avut o viață foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament”, a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.
Bunica l-a căsătorit pe tatăl Monicăi Tatoiu forțat cu mama ei. “Nu a fost iubire, nu se cunoșteau, a fost totul aranjat. Erau din lumi diferite. Tata era prima generație de încălțați, mama era atentă la tot, îl corecta continuu. Mama nu a fost fericită”, i-a mărturisit Monica Tatoiu lui Cristi Brancu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel