Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte. Vedeta și-a înștiințat deja fiul

Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit care este ultima ei dorință, după ce se va stinge din viață.

Monica Tatotoiu a vorbit în cadrul unui interviu despre ultima dorință pe care o are după ce va muri. Vedeta, în vârstă de 66 de ani, dezvăluie că nu își dorește să fie înmormântată și i-a spus deja fiului ei ce trebuie să facă, după ce aceasta se stinge din viață.

”Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit ciao.

Monica Tatoiu și-a găsit o pasiune „cuminte”. Ce face când nu e la scufundări sau pe pârtie: „Ca să nu sparg televizorul. Nu pot sta locului”

Ce spune Monica Tatoiu despre criza financiară

Când vine vorba despre efectele financiare pe care le va resimți țara noastră, Monica Tatoiu se arată a fi extrem de sigură pe ea, spunând că acestea vor apărea în curând și vor fi destul de agresive.

“În toamnă, după 15 septembrie, o să se vadă puternic efectele bramburelilor din politica guvernului pentru liniștea noastră. Pentru că inflația va galopa pe cai mari, dobânzile vor mai crește, soluția o să fie niște personaje sacrificate, care nu o să ne țină departe de frig și foame. O să țină loc de înjurături. Se vor simți efectele!”, a declarat, sigură pe ea, Monica Tatoiu.

Cum a arătat copilăria Monicăi Tatoiu

Chiar dacă nu a avut parte de o situație bună financiară în copilărie, Monica Tatoiu spune că și-a păstrat optimismul chiar și în acele clipe, când visa mereu la experiențe inedite, departe de casă. Vedeta și-a dorit întotdeauna să călătorească, iar cadoul pe care l-a cerut părinților ei, după terminarea liceului, a avut legătură tot cu o vacanță.

„Am fost până la 16 ani un copil sărac, dar bogat în vise construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând done de bridge la intersecții de drumuri. Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul.

Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în la cele mai fascinante bombe din sate uitate de lume unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă dacă eviți „clișeele” turistice. Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în 56 este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța.”, a mai declarat aceasta. 

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Simona Gherghe, mesaj neașteptat în mediul online: ”Sunt terminată”. Are legătură cu copiii eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iun 2022, 18:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience