Monica Odagiu, veste importantă pentru fani, la aproape o lună de la accidentul mortal: „Am considerat mai mult decât necesară o pauză”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram

Monica Odagiu a revenit pe rețelele de socializare, la câteva săptămâni de la tragicul accident în care a fost implicată. 

Monica Odagiu a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva săptămâni. Actrița a accidentat mortal un bărbat, care s-a dezechilibrat și a picat în fața mașinii sale, arată una dintre cele mai plauzibile ipoteze apărute până acum. Vedeta a fost marcată de acest eveniment tragic, care i-a schimbat complet viața și care a determinat-o să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. În acest sens, blondina și-a anulat toate spectacolele pe care le avea planificate în luna aprilie și a dispărut complet de pe rețelele de socializare. Acum însă, se pare că Monica Odagiu este pregătită să apară din nou în fața publicului său, veste pe care a dat-o tuturor pe rețelele de socializare. 

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățișez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris Monica Odagiu, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Familia bărbatului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție: „Nu e cum vorbește lumea”. Ce se întâmplă cu cariera actriței

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Ce spunea actrița, imediat după accident

Alexandru, tânărul ucis de actriță, avea 33 de ani și, în ciuda încercărilor disperate ale Monicăi Odagiu, tragedia nu a putut fi evitată, iar bărbatul s-a prăbușit direct în fața mașinii acesteia. Imediat după ce incidentul a început să fie mediatizat, actrița a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, unde aceasta își expunea cele mai profunde gânduri care o încercau atunci. Vizibil afectată de cele întâmplate, Monica Odagiu le cerea fanilor săi să-i ofere timp și spațiu pentru a-și reveni din șoc. 

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.

VEZI și: VIDEO cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte aceste clipe teribile”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel