Familia bărbatului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție: „Nu e cum vorbește lumea”. Ce se întâmplă cu cariera actriței

Data publicării:
Monica Odagiu, captură video Youtube Antena 3
Descriere foto: Monica Odagiu, captură video Youtube Antena 3

Familia tânărului care a murit în urma accidentului tragic în care a fost implicată și Monica Odagiu a avut prima reacție, după tragica întâmplare.

Monica Odagiu trece prin momente cumplite, după ce duminică, în ziua Floriilor, actrița a accidentat mortal un bărbat. Din primele imagini care au apărut de la fața locului, Alexandru, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi prăbușit brusc în fața mașinii vedetei, care nu a mai avut cum să evite tragedia, chiar dacă a virat rapid spre partea stângă. În timp ce toată lumea așteaptă ca autoritățile să stabilească în ce condiții s-a prăbușit tânărul pe carosabil, familia acestuia a oferit prima reacție după tragedie. Dan, vărul victimei, spune că acesta se îndrepta spre locul de muncă și în niciun caz nu era sub influența substanțelor interzise, așa cum se vehiculează. Mai mult, ipoteza sinuciderii este și ea exclusă, spune acesta, care totuși mai mărturisește faptul că Monica Odagiu nu are nici ea vreo vină pentru acest accident teribil.

 ”În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alexandru, potrivit spynews.

VEZI și: VIDEO cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte aceste clipe teribile”

Ce se întâmplă cu cariera Monicăi Odagiu

Fanii trebuiau să se întâlnească pe scenă în luna aprilie cu actrița în numeroase spectacole. Cu toate acestea, artista a decis să ia o pauză pentru moment, motiv pentru care a fost înlocuită din toate spectacolele ce erau programate. Aurelian Temișan a făcut o serie de declarații cu privire la înlocuirea acesteia de pe scenă și spune că toată decizia este în mâinile Monicăi Davidescu, dar și ale Monicăi Odagiu. 

„Ce pot să spun mai mult decât că spectacolul de la Național, O noapte furtunoasă, este încă acolo, pe site la TNB. Lumea și-a luat bilete… NU depinde de mine. Monica Davidescu decide dacă se va face vreo schimbare în program, iar Monica Odagiu va decide, când se va decide, daca va vrea să joace mai departe acolo. Ea, Monica Odagiu, din păcate trebuie să facă față presiunii imense pe care o are acum, dar și unor comentarii răutăcioase din partea unora în legătură cu acea nenorocire unde știm că nu ea a fost de vină.

Decizia le aparține, practic, Monicilor”, a spus Aurelian Temișan, potrivit cancan.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, reacție neasteptată după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: "Tânărul s-a dus spre moarte"

Prima reacție a Monicăi Odagiu, după accidentul tragic

La scurt timp după tragica întâmplare, Monica Odagiu a avut și prima reacție pe rețelele de socializare, unde și-a arătat sprijinul față de familia îndoliată. Vedeta le-a cerut însă fanilor puțin spațiu, astfel încât să poată trece peste șocul uriaș care o chinuie zilele acestea.

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel