Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: Nu m-a anunțat

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook

Monica Gabor s-ar fi măritat cu afaceristul chinez, acest lucru fiind scos la iveală abia acum de fostul ei soț.

Irinel Columbeanu a făcut în ultima vreme mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție și Mr. Pink. Dacă până acum, fostul om de afaceri povestea despre perioada în care a decis să o lase pe Irina să se mute în America, alături de mama ei, sau despre cum a susținut-o pe Monica Gabor în carieră, de data aceasta bărbatul a dat-o de gol pe vedetă, spunând faptul că s-a căsătorit cu afaceristul chinez, lucru pe care nu îl știa nimeni. Nici Irinel nu a fost înștiințat de acest lucru, ci a aflat totul când a mers cu fosta sa soție la notar.

"Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în podcastul  "Ameritat cu Nasrin". 

Mr. Pink i-a distrus Monicăi Gabor cel mai mare vis. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot: Nimeni nu știa

Cum a dat-o de gol Irinel Columbeanu pe Monica Gabor că s-a căsătorit cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu a fost invitat în podcastul "Ameritat cu Nasrin", unde a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui, adică aceea când a fost de acord să o lase pe Irina să locuiască cu mama sa în America. Într-o clipă de neatenție însă, acesta a scos la iveală și căsătoria dintre Mr. Pink și Monica Gabor. 

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.", a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat. Se enervă că nu putea scoate nici da, nici nu

Ce-și amintește Irinel Columbeanu de la nunta sa cu Monica Gabor

„La nuntă eu am întrebat-o: Măcar spune-mi câți vor fi din partea ta. Și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic: Cum adică? Păi da, pe mama. Mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a mai dezvăluit afaceristul.

Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Am căzut pe jos de râs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel