Mr. Pink i-a distrus Monicăi Gabor cel mai mare vis. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot: Nimeni nu știa

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook

Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai mare vis al Monicăi Gabor, care însă i-a fost distrus de actualul ei iubit.

Irirnel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri în cea de-a treia sa carte, despre fosta sa soție și actualul ei iubit. Acesta a povestit faptul că Monicăi Gabor i s-a oferit șansa de a juca într-un film la Hollywood, fapt pentru care aceasta se mutase peste ocean, înainte de a se despărți de tatăl fiicei ei. Irinel a susținut-o în a-și urma visul, însă acesta i-a fost întrerupt de Mr. Pink. care avea alte planuri pentru ea.

"Regizorul american Mick Davies, de fapt scoțian care trăia în Los Angeles și care făcuse un film și în România, o râcâi pe Monica să vină la Hollywood și să încerce să devină actriță, deoarece el cunoștea acolo toate butoanele ce trebuiau apăsate în acest scop. Ochiul său regizoral îi spunea că Monica ar fi avut o șansă, iar Mick pretinse că va putea și că voia să o ajute.

Ili nu se opuse. (…) Mick se și grăbi să îi trimită pe e-mail lui Ili un proiect de buget baban de film, cu Monica în rolul țigăncușei.

Bunele sale intenții se opriseră atunci aici, ca să fie după 2 ani și jumătate din nou repuse pe tapet și de data asta râcâită mai bine Monica, se vedea treaba. Bun, de acord ca ea să plece acolo ca să încerce marea cu degetul, dar ceea ce îl deranjă mult fu constatarea că el la sfârșitul lunii mai urma să fie singur.de ziua lui, așa că o informă, cu o zi înainte, că pe 26 mai va ateriza și el în camera de la The Beverly Hills Hotel din Los Angeles, unde ea stătea, și se sui în avion. (…)", a povestit Irinel Columbeanu în carte, potrivit playtech.

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat. Se enervă că nu putea scoate nici da, nici nu

Ce condiții i-a impus Irinel Columbeanu Monicăi Gabor, odată cu plecarea în America

Irinel Columbeanu i-a impus fostei sale partenere și câteva condiții, înainte să se mute în America, pe care aceasta le-a acceptat imediat. Chiar dacă fostul ei soț a încurajat-o să-și urmeze acest vis de a deveni actriță, se pare că în același an Monica Gabor avea să-l cunoască pe Mr. Pink, care i-a schimbat complet destinul.

"Ceea ce la acea vreme nimeni nu știa (nici măcar presa, cu toate că îi fotografiaseră pe toți 4 stând în stradă la coada pentru vize) era că Ili fusese de acord (conform principiilor sale sacrosancte, că aripile persoanei iubite de lângă tine nu trebuie tăiate, ci încurajate, exact ca cele proprii) ca Monica să se reîntoarcă la Los Angeles, în căutarea visului său de a juca în filme, pierdut cu 2 ani înainte, până când ori se plictisea iar tot căutându-l, ori reușea să și-l îndeplinească.

Fu de acord cu 2 condiții, însă: să o ia și pe Irina cu ea și, ca să nu ajungă să o care pe acolo după ea la castingurile previzibile, să o ia și pe Veronica ( mama Monică) pentru a se ocupa de Irina, în absența ei. Drept urmare, se preocupă și de vizele lor, care să-i permită ei să și lucreze acolo.

Ceea ce ea îl mai rugă, ca la o adică să și poată reveni nu cu coada-ntre picioare, fu ca nimeni să nu mai știe despre asta. El oricum nu avea de ce și cui să spună, decât poate tatălui său.", a continuat acesta.

Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Am căzut pe jos de râs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel