Monica Gabor are de plătit o datorie uriașă în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să ocolească executarea silită

Data publicării:

Monica Gabor are datorii destul de mari în țară, pe care nu le-a achitat de foarte mulți ani de zile.

Monica Gabor trăiește o viață ca desprinsă din povești în America, acolo unde locuiește cu iubitul său, Mr. Pink, un afacerist chinez. Fosta doamnă Columbeanu s-a mutat peste ocean în urmă cu 11 ani, când a decis să pună capăt mariajului pe care-l avea la vremea aceea cu tatăl copilului ei. Totuși, chiar dacă pe rețelele de socializare se afișează întotdeauna cu diferite mașini de lux sau în diferite contexte, care să arate faptul că viața ei este, într-adevăr, perfectă, în România se pare că aceasta ar fi lăsat niște treburi „neterminate”, motiv pentru care nu este văzută cu ochi prea buni de anumite persoane. Concret, Tripona Murgu, avocata care a reprezentat-o pe vedetă în procesul de divorț, spune că bruneta nu i-ar fi înapoiat acesteia niciun ban. În acest sens, deși instanța a aprobat procedeul de executare silită, avocata vedetei spune că i-a găsit conturile acesteia goale, motiv pentru care nu a reușit să-și acopere cheltuielile. În total, ar fi vorba despre o sumă de peste 70.000 de euro.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Tot potrivit sursei citate, Monica Gabor s-ar ocupa de afacerile iubitului ei în America, ar preda cursuri de engleză imigranților și s-ar ocupa și de treburile casnice. 

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei

 

 

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în secret

Irinel Columbeanu a fost invitat în urmă cu ceva timp în podcastul "Ameritat cu Nasrin", unde a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui, adică aceea când a fost de acord să o lase pe Irina să locuiască cu mama sa în America. Într-o clipă de neatenție însă, acesta a scos la iveală și căsătoria dintre Mr. Pink și Monica Gabor, lucru ce nu era cunoscut de nimeni.

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.", a spus Irinel Columbeanu în cadrul podcastului.

Irinel Columbeanu, motiv de bucurie din partea Monicăi Gabor: Ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine

Irinel Columbeanu nu a știut faptul că cei doi și-au unit destinele

Și fostul afacerist a aflat tot într-un moment extrem de neașteptat de această nuntă, deoarece Monica Gabor nu l-a înștiințat pe bărbat de deciziile pe care le-a luat.

"Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în podcastul  "Ameritat cu Nasrin". Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel