Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu/ Anna Lesko, colaj foto
Descriere foto: Irinel Columbeanu/ Anna Lesko, colaj foto

Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au cunoscut în anul 1996 și s-au despărțit în 2004. Ce cadou i-a făcut vedeta fostului milionar?

Relația amoroasă dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu a început pe când vedeta avea doar 17 ani, iar fostul milionar 39. S-au cunoscut în anul 1996 pe când Anna Lesko făcuse o vizită în România și au pus capăt relației în anul 2004. 


Pe lângă pasiunile ei pentru muzică și gastronomie, Anna Lesko mai este talentată și la pictat. În timpul relației amoroase cu fostul milionar, vedeta i-a făcut acestuia un cadou special, mai exact un tablou pictat chiar de ea, care a dăinuit în vila de la Izvorani mulți ani. Coincidența a fost că acest tablou a ars odată cu imobilul de lux în anul 2020, iar Irinel Columbeanu regretă enorm pierderea lui, în plus spune că acesta a fost un semn. 


„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

În curând, Irinel Columbeanu va lansa propria lui carte, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care vorbește despre afacerile pe care le-a avut, dar și despre relațiile sale amoroase care au ținut primele pagini ale ziarelor. 


Irinel Columbeanu a scris o carte despre viața sa și implicit despre relațiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre. Pe lângă relațiile pe care le-a avut cu Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani promite să dezvăluie multe secrete în cartea sa.


„Am început să scriu cartea pe 5 ianuarie anul acesta. Primul volum a fost al jinduielii, a doua carte e cea a abundenței. Vor fi secrete în cărți. Atunci când scriam parcă ieșea textul singur din pix. Am vrut să mă pun în pantofii cititorului. A fost mult material, de aceea am secționat cartea în trei. Multe chestii se leagă de la sine. Primul roman se lansează pe 15 decembrie. Toate trei volumele sunt interesante. Nu mi-e dor de viața opulentă. Mă simt mai bine acum decât atunci”, a mai spus Irinel Columbeanu.

 

Citește și: CRBL, primele declarații după întoarcerea în România: „Ne-am adaptat bine. A trecut un an și jumătate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel