Monica Davidescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Soția lui Aurelian Temișan, în costum de baie la 50 de ani

Data publicării:

Monica Davidesscu împlinește 50 de ani pe 6 august.

Monica Davidescu împlinește pe 6 august vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie specială, soțul ei, Aurelian Temișan, a ales să-și exprime public toate sentimentele pe care le are față de femeia pe care o cunoaște de 28 de ani. Iubirea dintre cei doi este foarte mare, lucru care se vede cu fiecare ocazie. Artistul îi transmite astăzi celebrei actrițe toate dragostea pe care i-o poartă și îi mulțumește pentru faptul că există în viața lui.

„A fost odată ca niciodată...... și iată primii 50 de ani. Când ești mic, îți dorești să fii mare, iar mare fiind te întrebi: cum de a trecut atât de repede timpul? Draga mea Monica, tot ce îți doresc eu e să fii sănătoasă, să te bucuri de tot ce creezi, să îți aline sufletul iubirea celor dragi și să respiri frumusețea lucrurilor simple. Iar noi, cei ce te iubim, să îți fim scut pentru a putea avea libertate și liniște, să poți crea tot ce îți dorești. Dora și cu mine te iubim și îți mulțumim pentru Femeia, mama și soția care ești.”, a scris Aurelian Temișan pe rețelele de socializare.

Cum se menține Monica Davidescu în formă la 50 de ani

Recent, artista a vorbit în cadrul unui interviu despre cum reușește să se mențină atât de bine în formă, deși a atins pragul de 50 de ani. Aceasta nu are nici cel mai mic complex legat de aspectul ei fizic, motiv pentru care s-a fotografiat chiar și în costum de baie, la malul mării, acolo unde a plecat într-o vacanță cu familia ei.

„Vârsta pe care o simt este de 35. Nu am simțit pragul de care vorbești. Gândul că am în lucru un spectacol sau că sunt prinsă într-o activitate nu mi-a dat răgaz să mă plâng că a mai trecut un an. Mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.”, a mai spus soția lui Aurelian Temișan, pentru impact.ro

 

 

Trucul unui corp de invidiat

„Truc? …..nu las niciodată o treabă neterminată. Asta mă obligă să fiu mereu în acțiune. În plus… merg la pilates când pot și îmi permite programul, merg la cabinetul cosmetic pentru îngrijire naturală, o dată pe lună și folosesc creme de întreținere.

Am fost curioasă să merg la estetician, dar mi-a fost prea frică de posibilele efecte secundare ca să și ajung la el.”, a mai declarat Monica Davidescu.

 

Secretul relației dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă, ce nu a fot umbrită niciodată de vreun scandal. Cei doi se iubesc ca în prima zi și reprezintă un exemplu demn de urmat pentru oricine.

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel: ''Am înșelat tot timpul”. Cum a fost prins în fapt celebrul designer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel