Monica Bellucci, secretul siluetei, la 56 de ani. Actrița vrea să trăiască 150 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Bellucci, captură video Youtube, trailer Malena
Descriere foto: Monica Bellucci, captură video Youtube, trailer Malena

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 56 de ani, chiar dacă se ține departe de operațiile estetice, actrița arată impecabil. Iată secretul ei. 

Monica Bellucci dezvăluie că s-a apucat de sport abia după ce a născut a doua oară și că nici acum nu este cel mai mare fan al antrenamentelor. Vedeta nu ține diete draconice și nici nu se abține de la plăcerile culinare. Mai mult, visează să trăiască mult și bine și spune că nu se teme de boală şi nici de bătrâneţe.


Într-un interviu pentru „Madame Figaro”, Monica Bellucci a dezvăluit secretul siluetei sale. 

„Nu am făcut niciodată activitate fizică până la naşterea celei de-a doua fiice ale mea, Leonie. Mult timp am evitat orice formă de exerciţiu. Dar, după a doua sarcină, am decis să fac un antrenament uşor şi am început să lucrez cu un antrenor. Când pot, fac o oră de sport pe zi, dar nu fac jogging niciodată, pentru că mă dor articulaţiile. Momentan, trăiesc foarte bine. Mai târziu, vom vedea. Nu mi-e frică să îmbătrânesc, nu mă tem de boli. Visez să trăiesc sănătos până la 150 de ani, să continuu să beau cappuccino împreună cu prietenii mei şi să mor în linişte, în somn”, a spus actrița pentru sursa citată. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)


Vedeta nu a ținut niciodată diete stricte, însă recunoaște că, ocazional, mai elimină anumite alimente care i-ar putea pune în pericol silueta. 

„Nu am fost niciodată strictă în ceea ce priveşte dieta. Mănânc legume, peşte, carne şi paste. Mărturisesc că renunţ la câte ceva, dar doar ocazional, pentru că îmi place să mănânc şi nu-mi place să mă sacrific”, a mai spus actrița.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Pentru ea, cantitatea de alimente consumate este cheia succesului. Mănâncă mai puțin decât ar vrea și spune că dacă nu s-ar fi făcut actriță, cu siguranță silueta ei ar fi arătat altfel.

 „Nu sunt obsedată de pierderea în greutate. Dacă aş fi rămas fată de provincie, în adâncul sufletului sunt asta, în sensul că dacă aş fi continuat să locuiesc în Città di Castello, acum aş fi cântărit, probabil, cu 10 kilograme în plus. Dar slujba mă obligă să mă menţin în formă. Dacă faci un film, trebuie să fii atent la masă”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel