Monica Bârlădeanu, obiceiul care o ajută să se mențină în formă, la 43 de ani: „La asta sunt cel mai deschis om”

Data publicării:

Monica Bârlădeanu a dezvăluit cum reușește să se menține într-o formă fizică de invidiat, la 43 de ani.

Monica Bârlădeanu a fost și este, în continuare, una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România. Ajunsă la vârsta de 43 de ani, vedeta arată impecabil, iar timpul pare că nu și-a făcut deloc prezența asupra tenului, dar nici fizicului său de invidiat. În acest sens, mai în glumă, mai în serios, celebra actriță consideră că un obicei pe care îl practică zilnic, o ajută foarte mult în acest proces.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a povestit Monica Bârlădeanu potrivit EGO.ro.

Jean de la Craiova și-ar dori să fie căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Declarațiile explozive ale manelistului

 

 

Monica Bârlâdeanu nu este adepta operațiilor estetice

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine venite pentru că nu le poți face vara deoarece sensibilizezi foarte tare tenul.

Apoi ce mai fac, mai fac o chestie cu microneedling (nr. rejuvenarea tenului), procedură care înseamnă că 36 de microace, foarte mici, sunt introduse în piele în același timp. De asemenea creează o microleziune și pe același principiu stimulează colagenul și pielea arată într-adevăr remarcabil. Au un efect de lifting absolut fabulos. Dacă vreți într-adevăr să știți lucrurile pe care pariez astea sunt. Dar, dincolo de asta, când îmi scriu email-urile dimineața, încep cu masca numărul 1, masca numărul 2 și așa mai departe.”, a continuat vedeta, potrivit sursei citate.

Monica Bârlădeanu, apariție incendiară în costum de baie, la 43 de ani. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

 

„La make-ul aveam restricții”

Mai mult, vedeta și-a amintit și de perioada copilăriei, când mama sa i-a interzis până la o anumită vârstă să folosească produsele cosmetice. Cu toate acestea, celebra vedetă era încurajată să utilizeze produsele de îngrijire corporală, având o educație foarte bine aleasă. 

„Am început cu îngrijirea pielii, nu am început cu make-up să știi. La make-ul aveam restricții, nu mă lăsa, dar am început cu îngrijirea pielii, creme mai furam de la mama și mi se părea foarte fain. Dar și mama încuraja treaba asta, adică mă sprijinea în sensul ăsta. Și epilatul țin minte că s-a întâmplat destul de devreme, adică ea mi-a făcut o formă de educație așa activă în sensul ăsta. Nu m-am dus niciodată la școală machiată. În clasa 11-a eram încă la liceu pedagogic, adică nimeni din clasă nu era extravagant, eram mai mult niște copii cuminți. Eram doar fete și nici nu prea aveam pentru cine să ne machiem, nu prea aveam băieți, adică na. Am fost pe cumințenie mai degrabă”, a mai declarat actrița.

Monica Bârlădeanu, dispusă să renunțe la celebritate: Nu-mi doresc să împărtășesc cu nimeni prin ce trec



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel