Monica Anghel, primele declarații după moartea primului soț: „Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni”

Data publicării:
Monica Anghel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa foto Instagram

Monica Anghel trece prin clipe grele după ce primul ei soț s-a stins din viață. Artista a oferit primele declarații despre tragicul eveniment. 

Monica Anghel și Andrei Carandino s-au despărțit în anul 2005, deși au fost căsătoriți timp de 11 ani. Aceștia au rămas prieteni, iar artista trecea adesea pe la cabinetul fostului soț pentru a-și face anumite intervenții chirurgicale. 


„Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a spus Monica Anghel pentru Fanatik.ro. 

 

Dietă de vedetă. Cum a slăbit Monica Anghel 25 de kilograme


Fostul soț al Monicăi Anghel s-a stins din viață din cauza unei probleme cardiace la vârsta de 61 de ani. Era medic estetician la un spital din București. 


”Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Normal, sunt alături de Ingrid, o susțin, dar nu pot să spun mai multe lucruri cu privire la problemele lui de sănătate, nu se cuvine”, a declarat artista. 


Monica Anghel și-a cunoscut soțul chiar în timpul unui control, după ce au apărut complicații în urma unei operații pe care artista și-a făcut-o pentru a avea o talie de viespe. 

 

Monica Anghel, mai slabă ca niciodată! A slăbit 30 kg în 10 luni cu o DIETĂ miraculoasă - MENIU


”Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut”, a adăugat Monica Anghel. 

 

Ce va pune Monica Anghel pe masa de Paști. Preparatele delicioase gătite de artistă

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel